Gepimpte Caravan Weekend

Er is niks mis met een moderne, witte caravan. Maar wij vinden wij een ouwetje in vrolijke kleuren minstens net zo leuk. Houd jij ook van gepimpte caravans én gezelligheid, dan is het Gepimpte Caravan Weekend een aanrader. De vierde editie vindt van vrijdag 17 t/m zondag 19 mei 2019 plaats op Streekpark Klein Oisterwijk.

Heb je een gepimpte caravan, camper, vouwwagen, tent, kampeerbus etc. en heb je zin in een gezellig weekendje kamperen met vrolijke en creatieve mede-pimpers? Blok dan het weekend van 17 t/m 19 mei in je agenda. Het Gepimpte Caravan Weekend is een kampeerweekend voor eigenaren van gepimpte kampeermiddelen die het gezellig vinden om andere pimpers te ontmoeten en klustips & -tricks uit te wisselen.

pimpweekend RCN De Jagerstee

Pimpfestival op zaterdag

Heb je (nog) geen gepimpt reispaleis, maar ben je wel nieuwsgierig naar al die leuke caravans, dan kun je op zaterdag 18 mei het Pimpfestival bezoeken.
Pompweekend bij RCN De JagersteeDe trotse bezitters van de gepimpte caravans houden ‘open-huis-op-wielen’. Ook zijn er foodtrucks, pimpworkshops, en marktkramen die van alles verkopen wat met pimpen en kamperen te maken heeft. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Wij bezochten de tweede editie van het Pimpfestival en vonden het echt een aanrader. Hier kun je ons fotoverslag bekijken, zodat je een indruk krijgt. Wil je meer info over het weekend of wil je een kampeerplek reserveren? Ga dan naar de website van de organisatie: pimpfestival.nl

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *