5 campings zonder poespas én zonder kinderen

Je hebt geen kinderen of ze zijn de deur al uit. Een animatieteam, zwembad met glijbanen of voetbalkooi kunnen je gestolen worden en muziek is al helemaal uit den boze. Kortom, je wilt kamperen in alle rust. Dat kan onder meer op deze vijf campings.

Camping La Grenouille

Op Camping La Grenouille kun je nog in alle rust kamperen. (Foto: ANWB camping)

1. Camping La Greonouille Vacances (Frankrijk)
Een minicamping midden in de natuur, waar het gezang van de vogels niet wordt overstemd door auto’s of muziek. Zo stellen we ons deze camping in het plaatsje Hautefort voor. De tijd heeft er niet stilgestaan, want er is wel een zwembad én wifi. Meer weten? Ga dan naar de website van de camping.

Camping Perticara

Leef de Italiaanse droom op Camping Perticara. (Foto: Perticara)

2. Camping Perticara (Italië)
De Italiaanse droom van Bert en Nel Eigenbrood ging in 1998 in vervulling toen ze eigenaar werden van een stuk grond in Le Marche. De terrassencamping heeft negentig plekken en is uitsluitend voor volwassenen. Hier lees je meer over Camping Perticara.

Back of Beyond Touring Park

Deze camping in Zuidwest-Engeland is ALLEEN voor volwassenen. (Foto: Back of Beyond Touring Park)

3. Back of Beyond Touring Park (Engeland)
Ben je nog geen achttien jaar? Vergeet het dan maar op deze camping in Zuidwest-Engeland. Er zijn namelijk alleen volwassenen toegestaan. Rust staat hoog in het vaandel op deze camping. Wil je wat meer reuring? De pubs zijn niet ver weg.

De Sangershoeve

Kinderen zijn niet toegestaan op deze Limburgse camping. Vlaaien natuurlijk wel! (Foto: De Sangershoeve)

4. De Sangershoeve (Nederland)
Kamperen zonder kinderen kan natuurlijk ook gewoon in Nederland. Op Camping De Sangershoeve in Limburg bijvoorbeeld. De minicamping is gelegen aan de rand van het  maasdorpje Ohe en Laak. Dus zoek je rust en houd je van vlaai? Dan is dit misschien wel dé plek voor jou. Meer info vind je hier.

Meet Bernd (in het witte overhemd) van 50plus Campingpark Fisching. Ga je hierheen, dan ben je verzekerd van een hartelijke ontvangt én een glaasje (of wat) schnapps.

5. 50plus Campingpark Fisching (Oostenrijk)
Last maar zeker niet least, deze camping in de Oostenrijkse Steiermark. Voor vaste volgers van Love2camp is dit geen onbekende naam. Campingeigenaar Bernd stelde zich immers al eens voor in de rubriek ‘Campingeigenaar vertelt…’. “Het is de eerste en enige 50+ camping in Oostenrijk. Onze gasten zijn volwassenen – vooral veel stellen – die willen relaxen en een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk vinden”, legt hij uit. Nieuwsgierig geworden? Hier lees je meer over de camping.

Disclaimer: Wij zijn natuurlijk nog hartstikke jong en zitten nog wél in de fase van zwembaden met glijbanen, voetbalkooien en muziek. De in dit artikel genoemde campings hebben we dan ook niet zelf bezocht. Het gros van de campings op onze pagina met campingreviews dan weer wel.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *