5 x fijne slaapmaskers voor op de camping

Een slaapmasker behoort tot onze standaard kampeerbagage. Zeker in een tent ben je in de zomervakantie door het felle licht nét even vroeger wakker dan je wilde. Een slaapmasker biedt dan uitkomst. Niet alleen op de camping trouwens, maar ook gewoon thuis op vroege zomerochtenden. Love2camp zet vijf slaapmaskers voor je op een rijtje.

Slaapmasker H&M mét opbergzakje

Slaapmasker H&M

Foto: H&M

Ok, we geven toe: een slaapmasker is niet erg sexy… Gelukkig ziet dit exemplaar van H&M er nog een beetje stijlvol uit. Dit slaapmasker is gemaakt van polyester en heeft een lichte padding. Je bevestigt hem met elastiek dat dezelfde print als het masker heeft. Ben je – na uiteraard een goede nachtrust – wakker? Berg het masker dan op in het bijpassende zakje. Dit masker kost 6,99 euro. Je koopt ‘m hier.

Slaapmasker Rijksmuseum: beetje creepy…

Slaapmasker Rijksmuseum

Foto: Rijksmuseum

Niks ten nadele van Vincent van Gogh, maar onze mannen zouden toch wel even een rolberoerte krijgen als ze ‘s ochtends hun ogen open deden en ons zo zouden aantreffen. Want dit slaapmasker uit de collectie van het Rijksmuseum is voorzien van de ogen van Vincent van Gogh zoals te zien op zijn zelfportret uit 1887. Vincent is niet de enige die zijn ogen aan dit slaapmasker heeft uitgeleend. Er zijn ook slaapmaskers met  het ‘Meisje in het blauw’ (Johannes Cornelisz. Verspronck, 1641), Alida Christina Assink (Jan Adam Kruseman, 1833) en Marten en Oopjen (Rembrandt van Rijn, 1634). De maskers zijn met 25 euro zeker niet goedkoop te noemen. Daar staat dan wel tegenover dat ze van 100% zijde zijn. Je koopt de slaapmaskers hier.

Slaapmasker Hunkemöller

Slaapmasker Hunkemöller

Foto: Hunkemöller

Dit roze slaapmasker van Hunkemöller is voorzien van een elastieken band in zwart en daardoor one size fits all. Ook dit masker is gemaakt van polyester. Je koopt hem voor 4,99 bij Hunkemöller.

Slaapmasker dat de ogen vrijlaat

Slaapmasker 3D

Foto: Bol.com

Wil je wel een slaapmasker, maar kan je er niet tegen om iets tegen je ogen te voelen? Kijk dan eens naar dit 3D-slaapmasker met een uitsparing voor de ogen en neus. Hij is voorzien van een elastiek dat je met klittenband sluit. Dit masker is voor 5,35 euro verkrijgbaar bij Bol.com.

Pandaslaapmasker voor kids

Slaapmasker Panda

Foto: Bol.com

Bij het vinden van slaapmaskers voor volwassenen zijn we een beetje weggebleven van de unicorns, lama’s en ‘fuck off’-slaapmaskers. Voor kinderen (die zo’n slaapmasker op de camping vaak goed kunnen gebruiken) vinden we deze panda wel heel schattig! Dit zachte masker is gemaakt van katoen en elastiek en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bol.com verkoopt hem voor 11,99 euro.

En welke hebben we zelf?

Slaapmasker Hema

Foto: Hema.nl

Zelf hebben we dit slaapmasker van de Hema. Hij is lekker zacht en zit goed strak (voor sommigen misschien wel té strak). Wij verkiezen een zacht slaapmasker boven eentje van dat synthetische nep-satijn. Dit masker staat niet in bovenstaand lijstje omdat hij in bijna alle Hema-filialen én online is uitverkocht. Maar goed, check de winkelvoorraad even en misschien kun je hem nog ergens scoren. Hij kost 2,50 euro.

Gebruik jij een slaapmasker op vakantie?

In deze blogpost maken we gebruik van affiliatelinks. Dit is géén gesponsorde post. Het betekent alleen dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Let op: Voor jou maakt het in prijs geen verschil, dus je merkt er verder niets van. Je steunt alleen ons blog. Dank daarvoor!

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *