5 x kamperen met privé-toilet

Privé-sanitair is dé uitvinding als je deze zomer – in die gekke coronatijd – gaat kamperen. We zetten vorige week al enkele campings met privé-sanitair op een rijtje. Als het alleen om een toilet gaat, hoef je trouwens helemaal geen privé-sanitair te boeken. Je neemt het gewoon zelf mee! We zetten hier vijf privé-toiletten op een rijtje.

The good old toiletemmer

Curver toiletemmer

‘Een onmisbaar kampeerartikel’, zo noemde Martine the good old toiletemmer tijdens een veelgelezen blogpost in de begindagen van Love2camp. Hier kun je hem vinden. Inmiddels heeft Martine een caravan, maar toen ze nog met de tent kampeerde, ging de toiletemmer steevast mee. Vooral voor de nachtelijke plas was hij erg handig. En nog steeds zijn er massa’s kampeerders die een Curver-emmer meenemen naar de camping. Niet gek, want voor een klein prijsje heb jij maar mooi een privé-toilet in de tent staan. Deze Curver toiletemmer heeft een inhoud van 10 liter. Er zijn ook emmers met een inhoud van 5 liter.

De Curver toiletemmer is voor 13,99 euro te koop bij Kampeerwereld Hendriks.

Bo-Camp toiletemmer

Bo Camp toiletemmer

Zit je liever niet op een kale emmer? Kies dan voor een luxe exemplaar! Deze toiletemmer van Bo-Camp heeft een heuse wc-bril en zelfs een toiletrolhouder! Je kunt er 7 liter in kwijt ? De emmer is afsluitbaar én uitneembaar.

Het Bo-Camp draagbaar campingtoilet is voor 39,95 euro te koop bij Bol.com.

Thetford Porta Potti Qube 145

Thetford Qube 145

Vind je een toiletemmer iets te basic? Kies dan voor een chemisch toilet. Deze van Thetford bijvoorbeeld. De Thetford Porta Potti Qube 145 is een zogenoemd basismodel. Het grote verschil met de toiletemmer is dat je deze Porta Potti kunt doorspoelen. Daarvoor gebruik je de balgpomp. De afvaltank heeft een beluchtingsknop waarmee je het toilet – wel zo fris – spatvrij kunt legen. De deksel is geïntegreerd, maar door de uitsparing makkelijk te openen. De afvaltank heeft een capaciteit van 12 liter. 

De Thetford Porta Potti Qube 145 is voor 48,90 euro te koop bij Obelink.

Thetford Porta Potti Qube 365

Thetford Qube 365

De Thetford Porta Potti Qube 365 is iets luxer uitgevoerd dan zijn broertje hierboven. Zo is de Qube 365 uitgevoerd met een zuigerpomp in plaats van een balgpomp. Om ‘door te trekken’ trek je de zuigerpomp eenvoudig omhoog. Verder heeft de afvaltank een inhoud van 21 liter. Op de niveau-indicator kan je zien hoe vol de tank zit. Dankzij de snelkoppeling kun je de afvaltank makkelijk ontkoppelen.

De Thetford Porta Potti Qube 365 is voor 99,95 euro te koop bij Bol.com.

Thetford Porta Potti Excellence

Thetford Porta Potti Excellence

Ga je het liefst voor luxe? Kies dan voor de Thetford Porta Potti Excellence. Dit chemisch toilet is extra hoog. Het heeft een snelkoppeling voor eenvoudig ontkoppelen van de afvaltank, een zuigerpomp, een ontluchtingsknop én een toiletrolhouder. De afvaltank heeft een capaciteit van 21 liter en is voorzien van een niveau-indicator.

De Thetford Porta Potti Excellence kost 148,09 euro en is te koop bij Bol.com.

Gebruik jij een toiletemmer of chemisch toilet op de camping?

In deze blogpost maken we gebruik van enkele affiliatelinks. Dit is géén gesponsorde post. Het betekent alleen dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Let op: Voor jou maakt het in prijs geen verschil, dus je merkt er verder niets van. Je steunt alleen ons blog. Dank daarvoor!

ANWB Kampeerkaart CKE
1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo daar!