7 Europese campings met waterparadijs

Een camping met een zwembad. En dan het liefst een met veel glijbanen. Dat is wat veel tieners willen als ze op vakantie gaan. Wij zetten 7 Europese campings met zwemparadijs op een rijtje.

1. Camping Le Trianon in Olonne-sur-Mer (Frankrijk)
Zeven waterglijbanen, en jacuzzi en jetstreams. Je vindt het op deze camping in de Vendée. Zwemshorts zijn er verboden, maar ach, met een speedo aan je kont glijd je alleen maar sneller.

Camping Club le Trianon.

Foto: Camping Club le Trianon.

2. Camping Domaine Le Pommier in Villeneuve de Berg (Frankrijk)
Een camping met twaalf glijbanen. Je vindt het in de Franse Ardèche. En dat is niet het enige, want voor de kleintjes is er een piratenwaterpark.

Foto: Domaine Le Pommier

3. Camping Marina di Venezia in Punta Sabbioni (Italië)
Kies je voor het strand of ga je voor het waterpark op de camping? Dat laatste bestaat uit negen zwembaden, waaronder een golfslagbad. Ook glijbanen, stroomversnellingen en bubbels ontbreken niet.

Marina di Venezia

Foto: Camping Marina di Venezia (TUI).

4. Camping Union Lido in Cavallino-Treporti (Italië)
Niet één, maar twee waterparken telt deze camping aan de Adriatische kust. Aqua Park Laguna is een waterwonderland van zo’n 10.000 m2. Glijbanen, golven en wilde stromingen zorgen voor eindeloos plezier. Aqua Park Marina is geschikt voor de kleintjes. Zij kunnen lekker glijden, spetteren, klimmen en klauteren.

Camping Union Lido.

Foto: Camping Union Lido.

5.  Camping Terme Catez in Brežice (Slovenië)
Een golfslagbad, fijne watervallen, een pirateneiland en heel veel sauna’s. Je vindt het op deze camping in Slovenië. Het aquapark heeft en binnen en een buitengedeelte, dus ook bij wat minder weer hoef je je niet te vervelen.

Camping Terme Catez

Foto: Camping Terme Catez.

6. Camping Duinrell in Wassenaar (Nederland)
In deze top 7 mag Duinrell natuurlijk niet ontbreken. Het Tikibad is immers het grootste indoor waterpark van de Benelux. Je vindt er onder meer ruim 1,3 kilometer glijbaanplezier.

Camping Duinrell

Foto: Camping Duinrell.

7. Camping Les Sables d’Or in Agde (Frankrijk)
Het aquapark op deze camping heeft als thema ‘piraten’. Naast een groot piratenschip vind je er onder meer glijbanen, een golfslagbad en een lazy river.

Camping Les Sables d'Or

Foto: Camping Les Sables d’Or.

Natuurlijk zijn er veel meer leuke campings met gigantische zwemparadijzen. Welke hoort volgens jou absoluut in deze lijst thuis? Laat het ons weten!

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *