ANWB Camper van het jaar 2020

Als je ons volgt op Facebook en Instagram is het je vast niet ontgaan: de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is in volle gang. Op de openingsdag werden de ANWB Camper en Caravan van het jaar 2020 bekendgemaakt. Voor die eerste categorie mochten wij zitting nemen in de jury.

camper van het jaar

De felbegeerde trofee die hoort bij de titel: Camper van het jaar 2020.

Eind augustus reden wij samen naar de Caravan Salon in Düsseldorf. Sowieso omdat we graag eens naar deze grote kampeerbeurs wilden gaan, maar ook omdat we door de ANWB waren gevraagd voor de jury van de Camper van het jaar 2020. Super cool natuurlijk. Op de Caravan Salon konden we de geselecteerde campers bekijken én vond het juryberaad plaats. We moesten dus even onze mond houden, maar nu mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen. De Camper van het jaar 2020 is dus de Bürstner Lyseo M Harmony Line 660.

Bürstner Lyseo M Harmony Line 660

Maar wat maakt die Bürstner Lyseo M Harmony Line 660 – een hele mond vol – dan tot winnaar? Wat ons betreft is dat vooral de huiselijke uitstraling van het interieur. De camper is ingericht volgens het – door Bürstner zelf ontwikkelde – Wohnfühlen-principe. Het werkt, want wij voelden ons er meteen in thuis. En de grote toiletruimte is ook een absolute pre. Deze bevindt zich naast het Franse bed. Door het omklappen van de spiegelwand tover je hem in no-time om tot een riante, afgescheiden douche.

Wil je de Camper (en Caravan) van het jaar 2020 met eigen ogen bewonderen? Dat kan zondag nog op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Vind jij die Lyseo ook zo tof? Of heb je een hele andere camper op het oog? Laat het ons weten!

ANWB Kampeerkaart CKE
1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *