ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2021

Een camping op een idyllisch plekje. Een camping met veel vertier. Een camping met mooie huuraccommodaties. Zoveel mensen, zoveel wensen. Heb jij dit jaar op een fantastische camping gestaan? Doe dan mee aan de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2021.

De ANWB-verkiezing Camping van het Jaar mag ook in 2020 niet ontbreken. Natuurlijk, het is een raar jaar. Maar kamperen, dat hebben we met z’n allen massaal gedaan. Had jouw camping een adembenemend uitzicht? Was er een actief animatieteam? Of verzorgde de campingeigenaar heerlijk etentjes in de wijngaard? Stem dan vooral!

Campings in vier categorieën

De ene camping is de andere niet. Omdat appels en peren vergelijken nu eenmaal lastig is, kun je bij de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar je stem uitbrengen in vier categorieën.

 1. De fijnste gezinscamping
  Campings waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen met vriendjes en lekker kunnen zwemmen. Dat zijn de campings voor het ultieme gezinsvakantiegevoel.
 2. De hoogst gewaardeerde huuraccommodatie
  Huuraccommodaties worden steeds leuker en luxer. Denk aan een tipi, een tent op palen, een bungalow in Afrikaanse stijl of gewoon een comfortabele stacaravan op een ruime plek.
 3. De mooiste charmecamping
  Dit zijn campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken.
 4. De beste kleine camping
  Campings met minder dan zestig plaatsen. Deze campings liggen vaak wat meer in de natuur. De faciliteiten en activiteiten op een kleine camping zijn vaak beperkt, zoals de aanwezigheid van een zwembad of supermarkt.

Verkiezing camping van het jaar

Jouw favoriete camping verdient je stem. Als je deze uitbrengt, maak je bovendien kans op een cadeaubon van vijftig euro. Stemmen kan nog tot en met 26 oktober via deze link.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *