Beursuitje tussen kerst en oud & nieuw: Kampeerbelevenis van het Noorden

De dagen tussen kerst en oud & nieuw vinden we altijd een beetje apart. Het zijn geen feestdagen, maar een echt gewone dagen zijn het nou ook weer niet. Heb jij dat ook? Zet deze dagen dan in het teken van kamperen en bezoek de beurs Kampeerbelevenis van het Noorden.

Kampeerbelevenis ken je waarschijnlijk wel. Op deze beurs vind je campings, kampeermiddelen en accessoires. De beurzen vonden al op meerdere locaties plaats, zoals afgelopen november nog in Brabant. Dit jaar voegt Kampeerbelevenis een nieuwe locatie toe: het Drentse Roden.

Caravans, vouwwagens, accessoires en meer

De beurs vindt plaats in Kampeerhal Roden en de toegang is gratis. In het deelnemersoverzicht zien we bekende namen. Denk aan Nomad, Coleman, Kip Caravans en Holtkamper vouwwagens.

Kampeerbelevenis

Campings (bekend van Campingeigenaar Vertelt!)

Heb je nog geen vakantie voor komend jaar geboekt? Dan ben je bij Kampeerbelevenis van het Noorden aan het goede adres. Verschillende campings zijn aanwezig om informatie te geven. Op de lijst zien we onder anderen een camping die al eens aan het woord is geweest in onze rubriek Campingeigenaar Vertelt: camping La Magaudie. Natuurlijk zijn er nog veel meer campings die in Roden hun gezicht laten zien.

Openingstijden en meer

Heb jij tussen kerst en oud & nieuw zin om even helemaal in kampeersferen te komen? Bezoek dan Kampeerbelevenis van het Noorden. De beurs is geopend van donderdag 27 december tot en met zaterdag 29 december van 10.00 tot 17.00 uur in de Kampeerhal Roden (Drenthe). Alle informatie vind je op de site van Kampeerbelevenis.

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *