Bikkelpimp: winterkamperen voor gepimpte campers en caravans

Het Pimpfestival voor gepimpte caravans en campers is inmiddels een begrip in kampeerland. Over de editie van 2020 vertellen we je hier later meer. Want eerst staat er nog een ander kampeerweekend op de agenda: Bikkelpimp! 

Bikkelpimp vindt plaats van 17 tot en met 19 januari 2020 op kampeerterrein De Vlagberg in het Brabantse St. Antonis. Dit ligt ten zuiden van Nijmegen en ten oosten van Den Bosch. Een weekend lang kunnen pimpers hier terecht om te winterkamperen met medepimpers. Natuurlijk met een kampvuur, een bbq, warme chocolade en… glühwein. Het zal koud zijn, maar vooral gezellig!

Natuurlijk is er een kampvuur op Bikkelpimp!

Nog een paar plaatsen vrij

De aankomst is op vrijdag 17 januari tussen 12.00 en 21.00 uur. Die avond kunnen de kampeerders zich opgeven om mee te eten van het wintergerecht der wintergerechten: erwtensoep! Zaterdagavond is er een barbecue en zondagochtend verzorgt het Pimp Team een inmiddels traditioneel pimpontbijt dat bestaat uit koffie, thee, melk, jus en – natuurlijk – eieren met spek.

Wil je Bikkelpimp 2020 zeker niet missen? Wees dan snel! Er zijn namelijk nog slechts enkele kampeerplaatsen beschikbaar. Op www.pimpfestival.nl kun je het boekingsformulier downloaden. Hierop vind je ook alle prijzen. Vul het in en stuur het vervolgens naar info@pimpfestival.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

Pimp onder 0

Vorig jaar vond het Pimp onder 0 Weekend plaats. (foto: Pimpfestival)

Pimpfestival 2020

En dan is er nieuws over het Pimpfestival 2020. Dat vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 mei 2020 op Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Iedereen is welkom op dit gratis festival. Eigenaars geven een kijkje in hun gepimpte caravans en campers, er zijn demonstraties, workshops, foodtrucks en live muziek. Ook dit jaar is het weer mogelijk om een campingplaats voor je gepimpte kampeermiddel te boeken. Dat kan vanaf december 2019. Hou www.pimpfestival.nl in de gaten voor alle informatie.

Love2camp bezocht het Pimp Festival een paar jaar geleden. Hier lees je hoe dat was.
Pimpweekend bij RCN De Jagerstee
Camping Le Phare Honfleur
Hello Campooz
Campooz Fat Freddy
3 sterren camping
BOVAG caravans campers
Caravan single mum
Afwassen corona
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *