Bürstner Ixeo I 746 Limited: alleen voor luxepaardjes

Wij kamperen in een oude vouwwagen, basic tent en aftandse caravan. Een camper als de Bürstner Ixeo I 746 Limited ligt nog heel ver buiten ons bereik. En dat geldt waarschijnlijk ook jou. Gelukkig maar, want van dit luxe exemplaar is er slechts één in Nederland te koop.

Luxe, luxe en nog eens luxe. De Bürstner Ixeo I 746 Limited is een paleis op wielen. Leren bekleding, comfortabele stoelen, een grote loungehoek, queensize bed, een 32 inch televisie en een topkwaliteit soundsystem. De camper doet in niets onder voor thuis. Integendeel zelfs.

Burstner Ixeo I 746 Limited

Een goede nachtrust verzekerd met dit queensize bed.

De technische specificaties zullen we je besparen, maar geloof ons, ook daar is niks mis mee. De camper is 7,65 meter lang, 2,32 meter breed en 2,96 meter hoog. Hij heeft vier zitplaatsen en een maximaal totaalgewicht van 4250 kilo. Dat betekent dat je er dus wel een C-rijbewijs voor nodig hebt.

De Bürstner Ixeo I 746 Limited is verkrijgbaar in slechts één kleur: champagne. Dat vinden wij er in ieder geval prima bij passen.

Exclusief en duur

De kans dat je de Bürstner Ixeo I 746 Limited deze zomer op de camping aantreft is niet zo groot. Van de camper zijn wereldwijd namelijk maar zestig exemplaren gemaakt. Zit je goed in je slappe was én wil je er maar wat graag één bemachtigen? Snel dan naar de Gelderse Caravan Centrale. Daar staat namelijke het enige exemplaar dat in Nederland te koop is. Neem dan wel 138.748 euro mee, want dat is het prijskaartje dat er aan hangt.

Bürstner Ixeo I 746 Limited

Relaxen maar!

Aangezien wij het niet hebben liggen, rest ons niets anders dan deze zomer weer gewoon basic te gaan kamperen. En dat vinden we prima, want hoewel we ons vergapen aan de luxe van dit reispaleis zien we onszelf er niet mee op vakantie gaan.

Is zo’n luxe camper iets voor jou?

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
1 antwoord
  1. Trudy
    Trudy zegt:

    Prachtig, die camper. Zou ik hem.kopen, als ik het geld had? Nee, wij houden van een camper die kleiner en compacter is. Al die luxe is mooi maar het plezier van camperen zit voor ons in het reizen, de vrijheid en nieuwe indrukken op doen en niet in leren stoelen en een grote tv. Wel in een beetje comfort trouwens. Maar dat kan voor ons ook een tandje.minder dan in dit rijdende paleis. Degene die hem.koopt heeft daar vast wel plezier in. En daar gaat het om.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *