Camp-let Classic North limited edition

Camp-let Classic North: limited edition vouwwagen

Isabella (van de voortenten én van vouwwagenmerk Camp-let) kwam deze week met een leuk nieuwtje: hun vouwwagen de Camp-let Classic krijgt namelijk een limited edition. Van deze North-variant zijn in heel Europa slechts honderd exemplaren verkrijgbaar. 

Denemarken en Scandinavië zijn populair. In de North-variant van de Camp-let Classic komen de roots van het van oorsprong Deense vouwwagenmerk naar voren. De Scandinavische natuur zie je terug in de gedempte kleuren waarin vooral donkerblauw de overhand heeft. De limited edition is onderdeel van de nieuwe North-collectie van Isabella – bestaande uit voortenten en kampeeraccessoires – waarin eropuit trekken, de natuur en samenzijn centraal staan.

Camp-let Classic North limited edition

Uniek chassisnummer Camp-let Classic North

Iedere Camp-let Classic North limited edition krijgt een uniek nummer en wordt gesigneerd in de fabriek in Denemarken. Camp-let werd in 1969 in Denemarken opgericht. Daarom lopen de chassisnummers van deze limited edition-vouwwagen van 69001 tot en met nummer 69100. De Camp-let Classic North limited edition is vanaf 23 maart 2018 – tot hij is uitverkocht – verkrijgbaar bij de Camp-let-dealer.

Love2camp ging vorig jaar een lang weekend op pad met de Camp-let Classic. Lees hier ons verslag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *