Camp to Go aflevering 1: Overijssel in plaats van Jamaica

In deze coronatijd kunnen wij wel een portie kampeertelevisie gebruiken! Lekker even wegdromen bij het campingleven. Vanavond stemmen wij dan ook zeker af op het nieuwe tv-programma Camp to Go, gepresenteerd door Sander Janson. Wij vertellen je wat je kan zien in deze eerste aflevering! 

Emma en André bijten het spits af in Camp to Go. Ze hebben drie zoons van 14, 17 en 20 jaar. Normaal gesproken gaat het gezin graag op een verre en vooral luxe vakantie. Zo zijn ze al eens naar Amerika en naar Jamaica geweest. Nu gaan ze dan voor het eerst kamperen. In Overijssel. En dat is prachtig, maar wel even anders dan de bestemmingen die ze gewend zijn. De familie krijgt voor hun kampeerdebuut een caravan mee. Tijdens hun verblijf leggen ze met een vlogcamera hun ervaringen vast. Natuurlijk komt Sander ook langs op de camping om te  horen hoe het kamperen ze bevalt.

Zussen met een buscamper

Verder zien we de zussen Susan (33) en Marit (25). Zij houden van een sportieve vakantie in combinatie met een terrasje. (Hey, dat lijken wij wel! Alleen houden wij van een terrasje in combinatie met wat sportieve activiteiten). De zussen gaan met een buscamper naar camping De Schatberg in Sevenum. Hoe bevalt het ze?

Camp to Go buscamper

Foto: Camp to Go

Toercaravan ipv huren

En Art en Adinda kiezen op de camping altijd voor een huurtent of een stacaravan. Voor Camp to Go gaan ze op pad met een toercaravan.

Camp to Go

Foto: Camp to Go

Camp to Go draait om kampeerbeleving

Vorige week belden wij even met Sander ‘Mister Camping’ Janson, want wij wilden natuurlijk álles over Camp to Go weten. “Het is een ongelooflijk leuk en vernieuwend tv-programma”, zegt hij daarover. “We bieden mensen namelijk de mogelijkheid om een lang weekend – vier dagen – een kampeermiddel te gebruiken waarvan ze dachten dat het niet binnen handbereik was. Bijvoorbeeld een camper, caravan, vouwwagen of een daktent. Camp to Go draait om de kampeerbeleving.”

Het hele interview met Sander lees je hier.

Camp to Go

Elke zaterdag bij RTL 4

Camp to Go telt in totaal acht afleveringen. De eerste is te zien op zaterdag 28 november om 17.00 uur bij RTL 4.

Ga jij kijken?

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *