Camp-to-Go: Nieuw kampeerprogramma op televisie

Yes! Eind november start op RTL 4 een nieuw kampeerprogramma: Camp-to-go. Hierin maken gezinnen en koppels tijdens een kampeerweekend kennis met het campingleven. Wil jij graag met je snufferd op tv? Dat kan, want er worden nog deelnemers gezocht.

De opnames van het nieuwe kampeerprogramma Camp-to-go staan gepland voor de laatste twee weekenden van augustus en de eerste twee weekenden van september. Maar nu wil jij natuurlijk weten wat er precies te gebeuren staat!?

Adria camper

Op stap met een – voor jou –nieuw kampeermiddel. Dat is spannend, maar leuk, zo ondervonden wij vorig jaar!

In ieder geval een heel weekend lang kamperen met een nieuwe caravan, vouwwagen, daktent of kampeerauto, zo staat de lezen op de website van Camp-to-go. Je haalt het kampeermiddel op bij de dealer, waar televisiepresentator Sander Janson je nog het een en ander uitlegt. Dan vertrek je naar een voor jou geselecteerde camping of camperplaats, waar je een weekend samen met je partner, vriend(in) of gezin het kampeerleven kunt ervaren. Een deel van de beelden die in het televisieprogramma worden uitgezonden, film je zelf.

Adria Adora 673PK

Misschien breng jij wel een weekend door in een nieuwe caravan?

Geef je nu op voor televisieprogramma Camp-to-go

Ben je na het lezen van bovenstaande tekst enthousiast geworden en wil je graag jouw kampeerbelevenissen op televisie laten zien? Geef je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 7 augustus, op via Camp-to-go.

Misschien behoor jij wel tot de gelukkigen en zien we je vanaf 28 november op RTL 4.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *