Camperdroom? Denk eens aan een Deelcamper

Veel kampeerders dromen ervan om (ooit) een camper te bezitten. Maar ja, daarvoor moet je wel even in de buidel tasten. Deelcamper brengt de camperdroom nét wat dichterbij.

Een camper delen is niet nieuw. Bij huurplatformen als Camptoo, Goboony en PaulCamper kunnen campereigenaars hun kampeerauto aan anderen verhuren. Bij Deelcamper werkt dat even anders. Hier huur je geen camper, maar koop je hem samen met drie anderen.

Hoe werkt Deelcamper?

Samen met de drie andere bezitters betaal je ieder 25.000 euro. Een bedrag waar je normaliter geen nieuwe camper van koopt. In die prijs zit vijf jaar onderhoud en wegenbelasting. Brandstof zit niet in de prijs inbegrepen en moet je dus zelf betalen. In de overeenkomst is vastgelegd dat je gegarandeerd twaalf weken per jaar recht hebt op gebruik van de camper. Per jaar zijn vier weken gereserveerd voor onderhoud.

Na vijf jaar is er een gegarandeerde terugkoopwaarde die uiteenloopt van 5.000 tot 6.000 euro, afhankelijk van het type camper. Dat betekent dat de camper in die eerste vijf jaar 4.000 euro per jaar kost.

Deelcamper

Hoe vind ik mede-eigenaars?

Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar mede-eigenaars. Dat doet Deelcamper voor je. Weet je wél iemand met wie jij de camper wil delen, dan kan dat natuurlijk ook. Vervolgens stel je samen een vakantieplanning op. Deelcamper geeft elke eigenaar eigen matrastoppers en een sanitaire set. Het aanbod van Deelcamper bestaat uit verschillende merken en soorten campers.

Een camper delen: is dat iets voor jou?

ANWB Kampeerkaart CKE
1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *