CamperHomie: platform voor camperaars

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om met een camper op pad te gaan. Ook de tweelingzussen Melanie en Marielle zijn besmet met het campervirus. Daarom begonnen zij CamperHomie: een onafhankelijk platform waarop camperaars ervaringen kunnen uitwisselen.

Tijdens onze campertrip in december hebben wij zelf ondervonden hoe leuk camperen is. Daarom trok het nieuwe initiatief CamperHomie meteen onze aandacht. Een platform voor camperaars, daar willen we meer van weten.

Camperhomie

De oprichters van CamperHomie: Melanie en tweelingzus Marielle.

Dare to share
“Op CamperHomie kunnen beginners en ervaren avonturiers tips en tricks  uitwisselen met andere homies over het camperleven in binnen- en buitenland”, legt oprichtster Melanie uit. “Het is een vriendelijke, frisse, visuele website . Daarnaast schrijven we blogs voor de beginnende of ervaren camperaar om elkaar zo vooruit te helpen.”

Met de paplepel ingegoten

camperhomie

Tips en tricks voor en door camperaars.

CamperHomie bestaat inmiddels zo’n vier maanden. Melanie: “Mijn tweelingzus en ik hebben al heel lang plannen om een keer iets samen op te zetten. Vroeger wilden we onze eigen hotels oprichten. Een ambitieus plan, dat uiteindelijk door het gezinsleven niet meer wenselijk was.” Waarom dan CamperHomie? “Het camperleven is ons met de paplepel ingegoten. Met onze ouders trokken we al de wijde wereld in.”

Grootste interactieve platform
CamperHomie is niet het eerste forum voor camperaars. Wat maakt volgens Melanie het verschil? “Dat is het interactieve. Mensen helpen elkaar op CamperHomie letterlijk vooruit met allerlei praktische tips en wetenswaardigheden. Iedereen kan zich gratis aanmelden op de website om vragen te stellen óf om anderen te helpen met hun vragen of problemen. Het doel van CamperHomie is dan ook om het grootste interactieve platform van Nederland te worden op het gebied van campers, en alles wat daar mee te maken heeft, met een duurzaam tintje.”

Home is where you park it

camperhomieHeeft Melanie zelf een favoriete camperbestemming die ze met ons wil delen? “Een favoriete bestemming heb ik niet. Als we maar op pad zijn met het juiste gezelschap, want Home is where you park it.”

De ultieme campertip dan? Nou die werd van de week geplaatst. Hier kunnen we ons echt in vinden: Volg de zon!

En dat is natuurlijk een tip naar ons hart! Heb jij een camper of ben je benieuwd naar alles wat met camperen te maken heeft? Je vindt het op CamperHomie

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *