kindercamping beerze bulten

Camping Beerze Bulten, Nederland

Eerder dit jaar riep de ANWB Vrijetijdspark Beerze Bulten uit tot ‘Beste Camping van Europa 2017’. Wij waren reuze benieuwd waar de camping deze mooie titel aan te danken heeft en besloten er zelf eens te gaan kamperen. Lees hier onze review over camping Beerze Bulten.

In het paasweekend stond onze eerste kampeertrip met de caravan gepland. De weersvoorspellingen waren niet best, dus we zochten een camping waar we ook met slechter weer wat vertier hadden. Nou wilden we sowieso al eens naar Beerze Bulten, dus één plus één was twee. De camping heeft namelijk een overdekt zwembad én een indoorspeeltuin. Hoe fijn is dat? Nou heel fijn, zo ontdekten we al snel.

Beerze Bulten Giga Konijnenhol

Lol in het konijnenhol.

Giga Konijnenhol

Normaal gesproken zijn we niet dol op binnenspeeltuinen, maar het net vernieuwde Giga Konijnenhol heeft onze kids heel wat uurtjes lol bezorgd. Wij nuttigden er aan het einde van de middag wijn (wat zouden we zonder moeten?) en bitterballen, dus het was er prima uit te houden. Hetzelfde geldt voor het overdekte zwembad. De hokjes waren keurig schoon en de glijbanen gingen lekker.

Beerze Bulten Konijnenveld

Klimmen en klauteren op het Konijnenveld.

Giga Konijnenveld

Meer nog dan het konijnenHOL viel het Giga KonijnenVELD in de smaak. De kids vonden deze enorme klim- en klauterspeeltuin met zand én water echt geweldig. Gelukkig viel het weer mee en hadden we een kampeerplek vlakbij, dus ze hebben er volop gebruik van gemaakt.

Bultje het konijn

img-20170423-wa0004

Je kunt ook midgetgolfen op Beerze Bulten

Kinderen die graag vermaakt willen worden, komen op Beerze Bulten aan hun trekken. Zelfs – of juist met – Pasen was er veel te doen. Dit keer stonden onder meer een voetbaltoernooi en discozwemmen op het programma. Bovendien zijn er iedere dag theatershows met Bultje het Konijn, de parkmascotte, in de hoofdrol. Wij waren bij de première van de nieuwste, en die was helemaal niet slecht.

Eten en drinken

Wees niet bang dat je honger moet lijden tijdens je verblijf op Beerze Bulten. Op de camping zelf is een kleine supermarkt waar, naast de noodzakelijke boodschappen, verse broodjes te krijgen waren. Manlief heeft er een aardig paasontbijt bij elkaar gescharreld. In het Gigakonijnenhol zijn volop snacks te krijgen. Wil je iets anders dan pizza, burgers of patat, dan kun je terecht bij Brasserie de Hagehorst. Ik heb er heerlijke asperges gegeten.

Beerze Bulten kampeerplaats

Prima kampeerplaats op Beerze Bulten.

Beste Camping van Europa 2017

Beerze Bulten is volgens de ANWB de mooiste mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar). De jury spreekt van een gastvrije camping met zeer complete voorzieningen voor gezinnen. Dat kunnen wij alleen maar beamen. Voor de kinderen is aan alles gedacht. Top. Maar hebben volwassenen het ook leuk? Het cliché is waar: als de kinderen genieten, doen wij dat ook. Maar afgezien daarvan is het ook voor papa’s en mama’s prima uit te houden op Beerze Bulten. Je vindt er geen rechte straatjes en vierkante velden. Door het speelse effect lijkt de camping kleiner dan hij daadwerkelijk is. En dat is mooi meegenomen, want stiekem gaat onze voorkeur uit naar wat kleinere campings zonder al te veel poespas. Dit wil overigens niet zeggen dat we Beerze Bulten geen aanrader vinden. Als je een camping zoekt waar kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken en de sfeer gemoedelijk is, dan ben je bij Bultje en zijn vrienden aan het juiste adres.

Ben jij weleens op Beerze Bulten geweest? Zo ja, wat zijn jouw ervaringen? We horen het graag!

Meer campingreviews op Love2camp

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *