Camping Campofelice aan het Lago Maggiore (Zwitserland)

Is de camping echt zo leuk als de website doet vermoeden? Het is iets wat veel kampeerders willen weten. Wij willen daar graag bij helpen en reviewen elke camping die we hebben bezocht. We hebben een aantal bekenden gevraagd hetzelfde te doen. Dit keer Love2camp-vriendin Judith, die al eerder een campingreview over Casa Tartufo in Italië schreef. Nu vertelt ze over de Zwitserse camping Campofelice aan het Lago Maggiore.

Dit jaar waren we al voor de derde keer naar Casa Tartufo, maar daarvoor gingen we ieder jaar kamperen op een andere plek. Nou ja, bijna altijd. We hadden namelijk een favoriete plek waar we vaak terugkwamen en dat was Campofelice, een super nette camping direct aan het Lago Maggiore. En met net bedoel ik écht net. Het sanitair is er zelfs schoner dan thuis. Campofelice is een super mooie camping waar je ‘s avonds op het strand over het Lago Maggiore en de daaraan grenzende stadjes uitkijkt. Tijdens die uitstapjes naar Italië ontstond mijn liefde voor Italië.

Camping Campofelice

Foto: Camping Campofelice

Campofelice: tip top in orde

Voor deze mooie camping moet je wel in de buidel tasten. Hij is niet goedkoop, maar tip top in orde. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten en ook voor ouderen is er genoeg vertier. Alleen al het zitten voor de tent levert hilarische taferelen op. Zo zaten wij op een ochtend aan het ontbijt toen er een apart geluid uit de tent naast ons kwam. Kwam er gewoon een auto (Donkervoort) uit rijden.

Camping Campofelice

Niet reserveren

Het fijne van deze camping is dat je geen kampeerplek kunt reserveren. Dus kun je er last minute naartoe! Je komt aan en dan is er plaats of niet. Wij waren meestal wat later en dan stond je een nacht op de Warteplatz. Met een camper geen probleem, maar met een tent is dat wel even behelpen. En na een dag rijden, is slapen in de auto niet echt iets waar ik naar uitkijk. Je mag wel gebruik maken van alle voorzieningen en het voordeel is dat de eerste nacht dan gratis is. De volgende ochtend vroeg krijg je een nummer en kun je bij de receptie een plek uitzoeken. En dan kan het genieten beginnen. Kortom, een aanrader.

Camping Campofelice

Foto: Camping Campofelice

Meer campingreviews op Love2camp

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *