Camping Casa Valerosa: volg Lief en Bart bij hun Spaanse avontuur

Lief en Bart – afkomstig uit België – runnen sinds kort camping Casa Valerosa in Spanje. Daar komt nogal wat bij kijken. Van vergunningen tot reserveringen en van cactussen snoeien tot Catalaans leren. De komende tijd geven Lief en Bart op Love2camp een kijkje in hun leven in Spanje.

Het grote avontuur van Lief en Bart begon vorig jaar zomer. Nadat ze eerst de tijdelijke beheerder van camping Casa Valerosa hadden geholpen, besloten ze de sprong te wagen en de camping over te nemen. Casa Valerosa is een kleinschalige, rustieke camping aan de Costa Dorada. Het is prachtig gelegen: zee, strand, de bergen en het bijzondere natuurgebied van de Ebro-delta zijn vlakbij. Lees mee met hun vorderingen.

Casa Valerosa

Op naar Spanje!

September-november
Het is zover. Bart vertrekt met een auto vol persoonlijke spullen naar Spanje. Lief blijft nog een schooljaar lesgeven in België. Er moeten immers nog rekeningen worden betaald en brood op de plank komen voordat er inkomsten zijn van de camping.

Casa Valerosa

Even voorstellen: dit zijn Bart en Lief, de kersverse uitbaters van camping Casa Valerosa.

Tijdens de vakanties reist Lief op en neer naar Spanje. Vakantie is het dan bepaald niet. Bart en Lief moeten poetsen, kleine reparaties uitvoeren, en vooral heel veel regelen en beslissingen nemen qua prijzen, wisseldagen, aanbetalingsvoorwaarden en nog veel meer. En… de eerste aanvragen komen binnen!

Casa Valerosa

Bart maakt een gezellig vuurtje.

December
Bart is al weken druk met het verwijderen van klimop. Een beetje groen is leuk, maar alles was compleet overwoekerd. Gelukkig kon Bart van het overtollige groen een gezellig vuurtje maken.
De kerstvakantie brengt ook Lief door op Valerosa. Ook nu is luieren er niet bij. De staplekken worden opgemeten, er moeten nieuwe bedden in de stacaravans komen en er worden twee nieuwe Sibley-tenten aangekocht. Ook brengen Lief en Bart een bezoekje aan de plaatselijke middenstand.

Camping Casa Valerosa: vakantie bij Belgen in Spanje

Casa Valerosa

Het resultaat: De visitekaartjes.

De kerstvakantie vliegt voorbij en Lief moet weer terug naar België. Maar niet voordat ze een mooie foto heeft gemaakt voor op de visitekaartjes, die ze thuis gaat laten maken. Sowieso hoeft ze zich naast haar baan in het onderwijs niet te vervelen. Boekingen, de marketing, het vertalen van de website, er is genoeg te doen voordat camping Casa Valerosa daadwerkelijk opengaat.

Wil je weten hoe het het Lief en Bart verder vergaat op hún camping Casa Valerosa? Houd dan Love2camp in de gaten, want ze houden ons op de hoogte van hun wel en wee in Spanje. Meer weten op de camping? Ga dan naar www.casavalerosa.be

Meer in de serie Campingeigenaar vertelt

Obelink Pop up binnentent
KCJ 2019
Camping Carpe Diem
Slaapmasker Rijksmuseum
Wasjes draaien
Perfect Kid
Boeken vakantie
Obelink Canini tafel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *