Ontbijtwrap met ei en spek

Campingrecept: Ontbijtwrap met ei en spek

We love2eat! Zéker op de camping. Foodblogger Bianca aka De keukenboef maakt wekelijks speciaal voor Love2camp een recept campingproof. Dit keer: ontbijtwrap met ei en spek.

Ontbijten op de camping is voor ons echt de bom. Lekker relaxed wakker worden, douchen en dan: ontbijt. Meestal halen we een lekker broodje in de campingwinkel, maar af en toe willen we iets anders. Een stokbroodje met Nutella gaat tenslotte ook vervelen (eeeeh…. écht?). Een wrap ken je waarschijnlijk van het avondeten, maar wist je dat je er ook een heerlijk ontbijt mee kunt maken?

Wat heb je nodig voor één portie?

  • 1 volkoren wrap
  • 2 eieren
  • 3 plakjes katenspek
  • 50 gram snoeptomaatjes

Hoe maak je deze ontbijtwrap met ei en spek?

  1. Zet een koekenpan op het vuur en verwarm de wrap in de droge pan aan iedere zijde 15 seconden.
  2. Haal de wrap uit de pan en leg op je bord.
  3. Bak je spekplakjes op laag vuur lekker krokant. Ik doe dit altijd zonder olie of boter in de pan te doen, want het spek is al vet genoeg van zichzelf. Leg de plakjes op de wrap zodra ze gaar zijn.
  4. Kluts de eitjes en bak deze al roerend gaar. Beetje peper en zout er over en leg op de spekplakjes.
  5. Vouw de wrap dicht en serveer met wat snacktomaatjes. Deze kan je eventueel ook meebakken en er een omelet van maken.
  6. Je campingontbijt is klaar. Geniet van je dag!

Het originele recept van deze ontbijtwrap met ei en spek vind je op de site van De keukenboef. Kijk voor meer campingrecepten in onze rubriek Love2eat.

[su_button url=”https://www.love2camp.nl/category/love2eat/” style=”flat” background=”#e86030″ size=”7″]Meer campingrecepten »[/su_button]

 

BIANCA VOLGEN VIA LOVE2CAMP EN DE KEUKENBOEF

bianca_de_keukenboef

Hier lees je wie Bianca aka De keukenboef is. De campingrecepten en kooktips die Bianca voor Love2camp samenstelt, vind je elke maandag in onze rubriek Love2eat. Wil je Bianca als De keukenboef volgen? Kijk dan op haar siteFacebook-pagina of Instagram.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *