Campooz: introductie Sleepy Joe en meer nieuws

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs gaat in 2020 niet door, maar dat betekent niet dat de fabrikanten geen nieuws hebben. Zo introduceert Campooz een nieuwe tenttrailer: Sleepy Joe en is er nog meer te melden.

Campooz maakte zijn volgers al nieuwsgierig door te teasen naar de komst van Joe. Maar wie of wat zou Joe zijn? In aanloop naar het Hello Campooz-weekend – dat door de nieuwe coronamaatregelen is gewijzigd in een pop-up store die je op afspraak kunt bezoeken – heeft het tenttrailermerk nu aangekondigd wie Joe is: een variant op Fat Freddy.

Fat Freddy als langslaper

Fat Freddy is een tenttrailer voor twee personen. Door het bijzettentje Ugly Betty eraan te koppelen, kan je er ook met z’n vieren in slapen. Sleepy Joe is nagenoeg hetzelfde als Fat Freddy, alleen stap je hier bij het voeteneinde in het bed. Het is dus een langslaper in plaats van een dwarsslaper. Dat betekent dat je niet over elkaar heen hoeft te kruipen om in of uit bed te stappen. In tegenstelling tot Fat Freddy, klapt Sleepy Joe in de lengte uit. Sleepy Joe is verkrijgbaar in de uitvoering Camping of Trekking. In deze laatste variant heeft de tenttrailer een zonneluifel. In de Camping-uitvoering heeft hij een voortent. Verder is de ingangsdeur hoger dan die van de Fat Freddy.

Campooz Sleepy Joe langslaper

Bij de Sleepy Joe stap je aan het voeteneinde in bed.

Easy Load nu standaard

Campooz komt met nog meer nieuws, want het Easy Load-bagagesysteem zit nu standaard op elke tenttrailer. Voorheen kon je het Easy Load-systeem – waardoor je makkelijk in de bagageruimte kunt komen – als optie bijbestellen.

Campooz Fat Freddy Easy Load

Door het Easy Load systeem kun je zo bij de bagage.

Ook nieuw is de turboluifel. Deze luifel zet je met één stok vast, waardoor hij supersnel staat.

Voor alle modellen (Lazy Jack, Fat Freddy en Sleepy Joe) heeft Campooz nu ook een schaduwhoek ontwikkeld. Dit is een doek dat je aan de Camping-luifel bevestigt. Zo creëer je bescherming tegen zon, wind en regen. Hij is ook verkrijgbaar in een gaasuitvoering.

Campooz Schaduwhoek

De nieuwe schaduwhoek van Campooz.

En dan is er nog Brave Dave: in deze stoere hangmat kun je relaxen, ook al staan er geen bomen op je campingplaats.

Wil je alles met eigen ogen zien? Kijk dan op de site van Campooz of bekijk de 2021 Kick-Off video op YouTube.

En wil je onze Fat Freddy bewonderen? Check dan deze video op het YouTube-kanaal van Love2camp.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *