Campooz presenteert eigen caravanluifel

Ping! Een mailtje van Campooz in onze mailbox. Het vouwwagenmerk komt met een caravanluifel. Campooz en caravans: die zagen wij even niet aankomen.

Campooz vindt dat caravans er best wat leuker uit mogen zien. Iets waar wij het natuurlijk helemaal mee eens zijn. Daarnaast willen ze nog meer kampeerders bereiken en daar horen caravaneigenaars ook bij. Het Drentse merk start daarom met Campooz Caravanning en introduceert meteen een eigen luifel.

Komt deze luifel je bekend voor? Dat kan. Hij is namelijk gebaseerd op hun eigen Trekking-luifel. Campooz biedt de luifel aan in zeven verschillende maten. Daarnaast zijn er zijwanden verkrijgbaar die je simpel aan het stalen (optioneel in aluminium of carbon) luifelframe kunt bevestigen.

Campooz caravanluifel

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Nieuwsgierig naar de Campooz caravanluifel? Kom dan van 9 tot en met 13 oktober naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Daar is de caravanluifel te bewonderen. Hier lees je trouwens hoe je vóór 1 september goedkope tickets voor de KCJ bestelt.
De Trekking-luifel is te koop bij kampeer- en caravanwinkels.

Over Campooz

Campooz bestaat sinds 2016. In dat jaar stond hun eerste vouwwagen, de Fat Freddy I, in de winkels. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met Lazy Jack, Lola en Ugly Betty, slaapcabine én bijzettentje ineen.

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *