Caravan achter de fiets: Stop & Stay e-bike camper

Of hij praktisch is weten we niet, maar de Stop & stay e-bike camper van Scout is gewoon te leuk om niet te delen. De klapcaravan is verkrijgbaar in verschillende maten. Wij zien onszelf al gaan hoor!

Ga je graag op fietsvakantie, maar wil je geen tent meeslepen en staan de trekkershutten je ook een beetje tegen? Dan is de Stop & stay e-bike camper een leuk alternatief.

Je hangt hem achter je e-bike. Eenmaal op de plaats van bestemming is hij – volgens de fabrikant – in drie minuten klaar voor gebruik. De Stop & stay e-bike camper is er in een één- en een tweepersoonsvariant. Aan het caravandeel kun je bovendien een voortent én een luifel vastmaken. Zo kun je altijd droog en beschut zitten en eten.

Scout – Stop & stay: Van caravan naar aanhanger

Leuk karretje he? Die Scout – Stop & stay e-bike camper. Maar misschien wil je wel liever een aanhangwagen voor achter je fiets? Daar heeft de fabrikant rekening mee gehouden. Binnen een paar minuten is het caravandeel er af en voila, je hebt je aanhangertje. Handig voor boodschappen of de kids.

Quanto costa? Nou, dat hangt van het formaat af. De kleinste variant kost 1780 euro. Voor de grootste moet je 6750 euro neertellen.

Vind jij de Scout – Stop & stay e-bike camper ook zo leuk? Of wil je er liever niet mee gespot worden?

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *