caravan love2camp pimpen

Caravan: de schaamte voorbij #2

Ik had nooit gedacht dat ik het nog eens zou zeggen, maar wat ben BLIJ met deze caravan! Kijk ’em eens shinen! Eerder schreef ik al dat ik heel wat heb moeten overwinnen om te gaan caravannen, maar nu hij voor de allereerste keer voor de deur staat ben ik alle schaamte voorbij en vertel ik iedereen die het maar horen wil over ons tweede huis op wielen. Jou dus ook!

20160819_154951De reacties waren niet van de lucht toen we vrienden en familie vertelden dat we overstag waren. Opmerkingen als ‘Jullie in een caravan?’, ‘Nu word je echt oud’ en ‘Dat kun je toch geen kamperen meer noemen?’ vlogen ons om de oren. Goed voor je imago is een caravan dus niet. Toch ben ik blij. Voor nu tenminste.

We zijn er namelijk nog niet mee weg geweest. Wel heb ik het ruim vijf meter lange gevaarte inmiddels grondig schoongemaakt. Enige vorm van smetvrees is mij niet vreemd, dus samen met mijn moeder (dank je wel mum!) ben ik flink aan het poetsen gedaan. Na een paar uurtjes glom alles wat er maar kan glimmen en rook het er heerlijk naar schoonmaakmiddel.

vloer

Vinyl vloertegel van Funky-friday (foto)

Nu deze klus geklaard is kan ik me gaan storten op het interieur. Want hoewel alles nu schoon is en bovendien in nette staat, wil ik onze caravan toch wat opleuken. Tijdens het schoonmaken kreeg ik meteen de wildste ideeën. Roze met rood moest het worden. De geschrokken blik van mijn wederhelft zei echter genoeg. Dat wordt het dus niet. Iets met blauw misschien? Bij webshop Funky-friday zag ik in ieder geval super vrolijke zelfklevende vinyltegels voor op de vloer. En dan nog een fris stofje om de kussens… De komende maanden ga ik me er eens goed in verdiepen. Wat is mooi, praktisch en, vooral, betaalbaar? Tips & tricks zijn meer dan welkom.

2 antwoorden
  1. Trudy - Slakopreis
    Trudy - Slakopreis zegt:

    Je gaat het heerlijk vinden, kamperen met een caravan. Kamperen is buiten leven en dat kan met een caravan ook. Verkassen is lekker makkelijk: pootjes opdraaien en weg. Zo kun je heel Europa zien. Vergeet een voortent, een luifel is meer dan genoeg. En valt het weer eens tegen: in je caravan blijven jij, je dierbaren en je spullen warm en droog. Veel kampeerplezier in je caravan.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *