caravan pimpen

Caravan pimpen: het project is begonnen #3

Ik heb ideeën genoeg om van mijn sleurhut een reispaleis te maken. Toch kwam ik er steeds niet toe deze daadwerkelijk uit te voeren. Maar nu het kampeerseizoen voor de deur staat en we binnenkort voor de aller eerste keer met de caravan op pad gaan begon het te kriebelen.

caravan2

Keurige kussens. Iets té keurig.

Ik las de tips van Caravanity’s Femke nog eens door voor ik aan mijn pimpprojectje begon. Dat ik met de kussens zou beginnen stond al snel vast. Niet dat er iets mis was met de bekleding, maar dat was juist het probleem. Het was té keurig. Ik hunkerde naar vrolijke kleurtjes. Diep in mijn hart zou ik van de caravan graag een rijdend gebakje maken. Roze, rood met witte stippen, een vleugje turquoise. Ik heb alleen wel te maken met mijn wederhelft en die zag dat niet zo zitten. Nu ben ik de beroerdste niet, dus dat idee heb ik laten varen (voor nu). Samen kozen voor een stoere denimlook. (Leuk met rode gordijntjes en roze kussentjes dacht ik meteen…).

 

Caravan stofferen

De stof kopen was een makkie. Nu moest het nog om de kussens. Ik heb veel kwaliteiten, maar naaien hoort daar niet bij. Gelukkig vond ik via Marktplaats een aardige mevrouw die de kussens voor twintig euro per stuk wel van nieuwe stof kon voorzien.

kussens caravan pimpen

 

Het resultaat

Zie hier. Ik had nooit geweten dat ik zo blij zou worden van zoiets simpels als een nieuwe stof. Het maakt de caravan meteen een beetje eigen. Natuurlijk zijn we er nog lang niet. Een leuk vloertje (ik heb er al een van funky-friday op het oog), hippe gordijntjes en wat plakfolie op de kastjes zijn de volgende stappen. En natuurlijk leuke accessoires. Binnenkort maar weer eens rondneuzen bij KEKkamperen. Je ziet het, ik ben los!

Wil je weten hoe het allemaal begon met het pimpproject?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *