Caravan Salon 2019: koop je kaartje online

Nog een paar dagen en in het hele land zijn de schoolvakanties begonnen. Tijd om te gaan kamperen! Maar terwijl velen al (of bijna) op de camping zitten, staat de eerste kampeerbeurs alweer op de agenda. Van 31 augustus tot en met 8 september vindt in Düsseldorf de Caravan Salon 2019 plaats. Koop je kaartje alvast online.

De Caravan Salon is de grootste kampeerbeurs ter wereld. In de Messe in Düsseldorf presenteren talloze vrijetijdsmerken hun nieuws voor het komende kampeerjaar. Even wat feiten: verspreid over 214.000 vierkante meter vind je ruim 2100 vrijetijdsvoertuigen van zo’n 130 merken. Er is voor ieder wat wils. Zo kun je een kijkje nemen bij super-de-luxe campers, maar ook bij ‘gewone’ tenten. Natuurlijk vind je op de Caravan Salon 2019 niet alleen campers, caravans, vouwwagens en tenten. Je kunt er ook terecht voor onder meer kampeerbestemmingen, campings en kampeeraccessoires.

StarterWelt voor de beginnende kampeerder

Caravan Salon 2019 StarterWelt

Voor beginnende kampeerders is er de StarterWelt, waar je alles hoort over kamperen en kampeermiddelen. Ben je een actieve kampeerder? Ga dan langs bij de tentoonstelling ‘Caravaning Sports’, die helemaal gaat over sportief en avontuurlijk kamperen.

Online tickets kopen

Banner Caravan Salon 2019

Zie je een bezoekje aan de Caravan Salon 2019 wel zitten? Koop je ticket dan alvast online via de ticket shop van de beurs. Online betalen volwassenen 15 euro voor een dagkaart. Aan de kassa is dat 18 euro. Ben je een scholier, student of lid van de Caravan Salon Club? Dan betaal je online 11 euro voor een kaartje of 15 euro aan de kassa. Een kinderkaartje (voor kinderen van 6 t/m 12 jaar) kost online 6 euro en aan de kassa 7 euro. Let op: met een online gekocht kaartje krijg je maar liefst twee dagen toegang tot de beurs. Wil je met camper of caravan in Düsseldorf overnachten? Via deze link zie je de prijzen en beschikbaarheid van het Caravan Center van de Messe Düsseldorf.

Meer weten? Check www.caravan-salon.de.

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *