Caravana iKamper

Caravana 2018: check het Love2camp-fotoverslag

Het was weer tijd voor de Caravana, dus het Love2camp-duo charterde de mannen om de kinderen een hele zaterdag te entertainen en toog naar Leeuwarden. Op naar de grootste kampeerbeurs van Nederland! Wil je weten wat we allemaal hebben gedaan? Check dan snel ons fotoverslag.Leeuwarden is voor ons niet naast de deur. We moesten maar liefst anderhalf uur rijden voor we bij de Caravana waren. Geen straf, want met een coffee to go erbij maakten we er gewoon bijpraatsessie van. Op de foto testen we onze selfiestick. Ja, we know… erg 2015, maar hij is zo handig. En ook zó gênant dat we hem de rest van de dag niet meer hebben gebruikt.

Oké, alleen hier dan nog… Even een selfie voor de ingang van de Caravana.

Caravana

Op de Caravana  zie je veel… caravans. Wij spotten onder meer de Dethleffs Coco, die afgelopen najaar nog werd uitgeroepen tot Caravan van het Jaar 2018. Verder vind je op de Caravana allerlei vouwwagens, voortenten, enkele tenten en…

Caravana campers

Campers! Onder meer de mega grote Concorde, die meer weg heeft van een touringcar dan een kampeermiddel. Indrukwekkend hoor, maar wij zien onszelf hier echt niet mee weg rijden. Dat is trouwens sowieso geen optie, want met ons rijbewijs mogen we deze Concorde niet eens besturen.

Caravana

Dat geldt gelukkig niet voor dit vintage schatje. Wat een leukerd hè? Maar we vragen ons af of hij erg praktisch is. In ieder geval niet voor een gezin met twee kinderen. Van dit oude besje springen we enkele decennia verder naar de…

iCamp vouwcaravan

iCamp! Deze vouwcaravan is voor de luxepaardjes onder de kampeerders want je hoeft hem niet zelf op te zetten. Met een druk op de knop staat hij binnen een halve minuut helemaal op. Check voor een demonstratie het filmpje op onze Instagram. (p.s. Volg je ons al op Instagram?) De iCamp weegt trouwens slechts 538 kilo waardoor ook auto’s met een kleine motor hem mogen trekken.

Lunchen met Caravana-view

Tijd voor lunch! Natuurlijk met uitzicht op de caravans en voortenten. En voor alle mensen die denken dat wij alleen maar wijn drinken (er schijnt een vooroordeel over ons te bestaan) wij drinken ook wel eens iets anders. Cola light bijvoorbeeld 😉

Betrapt! Hier zaten we alweer aan de bubbels. Met stukjes goud erin nog wel. Die leukerd in het midden is Karel van Moezelcamping Rissbach. Karel runt de camping samen met zijn broer Edwin. De broers werkten vorig jaar mee aan onze rubriek Campingeigenaar vertelt, maar we hadden ze tot nu toe alleen per mail gesproken. Erg leuk om ze dit keer eens in real life te ontmoeten én natuurlijk even te proosten. Dat gold ook voor Ronn en Petra van camping du Rivage in Luxemburg, die we inmiddels wel digitaal kennen, maar nu eindelijk de hand konden schudden. Natuurlijk stond Bianca van camping De Holterberg ook op de Caravana. Zij was de eerste die meewerkte aan Campingeigenaar vertelt, inmiddels een van onze populairste rubrieken.

Caravana iKamper

Tenslotte namen we een kijkje bij Campwerk. De stoere tenttrailers van Campwerk kennen we natuurlijk, maar dat geldt niet voor de iKamper. Deze daktent is door middel van crowdfunding ontwikkeld in Korea en beleefde zijn Nederlandse primeur op de Caravana. De iKamper biedt plaats aan twee volwassenen en twee kinderen. Natuurlijk beklommen wij even het trapje om deze tent van binnen te checken. Voor ons was de Caravana hierna voorbij. Volgend jaar gaan we weer!

De Caravana is nog tot en met dinsdag 23 januari 2018 geopend. 

Dit vind je misschien ook leuk:

Love2camp op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2017

Love2camp op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2016

Love2camp op de Caravana 2017

Love2camp was op Kampeerbelevenis Zuid-Holland

Kampeerbelevenis Zuid-Holland: here we come!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *