Inflair campingloungeset

Chillen op een campingloungeset

Kamperen is voor ons het ultieme relaxen. Overdag bezoeken wij graag leuke dorpjes, fijne strandjes of het campingzwembad. In de namiddag vlijen we ons met een wijntje (daar is ‘ie weer) neer voor de tent. Met onze huidige campingstoelen is helemaal niks mis, maar dat neemt niet weg dat het altijd luxer kan. Heb je wel eens van een loungebank voor op de camping gehoord? Wij wel: de Inflair campingloungeset.

Campingpoes en wij zijn prima tevreden met onze huidige gstoelen, maar van een beetje luxe op de camping is nog nooit iemand slechter geworden, toch?

Campingpoes en wij zijn prima tevreden met onze huidige stoelen, maar van een beetje luxe op de camping is nog nooit iemand slechter geworden, toch?

Was kamperen vroeger nog echt back to basic, tegenwoordig is kamperen zelfs voor de verstokte campinghater aantrekkelijk. Met de komst van glamping heb je op de camping bijna evenveel faciliteiten als thuis. En daar hoort dus ook vaak een loungeset bij. In eerste instantie dachten wij trouwens dat je minstens een boedelbak moet huren om je loungeset naar de camping te vervoeren. Nou, die kan op z’n plek blijven staan, want de Inflair loungeset kan gewoon achterin de auto mee.

Inflair campingloungeset

Nu lijkt het net alsof je een megacamper moet hebben om de loungeset mee te nemen, maar dat is dus niet zo. Hij past ook prima in een auto of caravan.

Rasechte kampeerders die alleen hun iglootje meenemen en op een kleedje voor hun tent zitten, vinden een campingloungeset waarschijnlijk vloeken in de kerk. Daar hebben wij geen last van. We waren juist verbaasd toen we de demontabele loungeset voorbij zagen komen. Zelf hadden we er nog nooit over nagedacht en op de camping hebben we ze, op een enkele jaarplaats na, nog niet zien staan. Maar het idee van comfortabel chillen op onze vakantiebillen zien wij best wel zitten. De grootste bank kan je zelfs omtoveren tot tweepersoonsbed. Dat hij is verpakt in een handige trolley, niet al te veel weegt (35 kilo in totaal) én makkelijk te monteren is, vinden we ook fijn. Vinden onze mannen fijn, bedoelen we. Al willen wij vanaf de zijlijn best advies geven als zij hem in elkaar zetten. Doen we namelijk altijd.

Inflair campingloungeset trolley

De loungeset met trolley

Zie jij het wel zitten om ultiem te relaxen op je campingplaats? Check dan even alle ins & outs over de Inflair loungeset.

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Topmans.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *