Dag van de Kampvuurmuzikant op 22 juni

Hou je ook zo van een akoestisch muziekje bij een kampvuurtje? Aangezien het ons aan muzikaal talent ontbreekt, houden wij het bij luisteren. Ben jij wel gezegend met muzikale vibes? Geef je dan op voor de Dag van de Kampvuurmuzikant op 22 juni. De organisatie van deze dag is in handen van Stichting De Groene Koepel. De kampvuursessies vinden plaats op ongeveer 25 Nederlandse Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen.

Muziek maken bij een vuurtje is iets van alle tijden. Met de Dag van de Kampvuurmuzikant wil De Groene Koepel een ode aan dit gebruik brengen. Alle muzikanten zijn welkom, als ze maar akoestisch spelen. Of je nu een solozanger met gitaar bent of onderdeel uitmaakt van een groep didgeridoo-spelers; je kunt je gewoon opgeven. Dat opgeven moet trouwens vóór 1 mei 2019.

Kampvuurfestival

Uiteindelijk is de Dag van de Kampvuurmuzikant een soort ticket naar het Kampvuurfestival op zaterdag 7 september 2019. Om het tot dit festival te schoppen, nemen vijf muzikanten per locatie het tegen elkaar op tijdens de Dag van de Kampvuurmuzikant. Iedere deelnemer speelt twintig minuten lang eigen nummers of bekende hits. Het publiek kiest na afloop een favoriet. Alle favorieten komen op 7 september samen om te spelen.

Dag van de Kampvuurmuzikant

Ben je – net als wij – weinig muzikaal, maar geniet je graag van een kampvuuroptreden? Kom dan als publiek naar de Dag van de Kampvuurmuzikant. Maak er een weekendje van door op een van de Natuurkampeerterreinen te overnachten of kom alleen langs voor de kampvuursessies. Vergeet trouwens niet je aan te melden bij een van de Natuurkampeerterreinen.

Opgeven Dag van de Kampvuurmuzikant

Meedoen als kampvuurmuzikant? Geef je dan voor 1 mei op via dit inschrijfformulier. Via deze link kun je ook de voorwaarden voor deelname lezen.

Kijk voor meer informatie en alle locaties op de website.

Foto: Max de Krijger

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *