Daktent: Op je auto slapen

Iedereen het dak op krijgen. En dan het liefst in een van Femkes RooftopTents. Dat is het doel van Femke en Tim van opjeautoslapen.nl. Zondag 12 mei laten ze hun daktenten zien tijdens de Sunday Market op het terrein van de Amsterdamse Westergasfabriek.

Kampeerfanaat Femke ontdekte de daktent jaren geleden tijdens een vakantie in Kroatië. ‘De buren hadden een grote koffer op het dak van hun Ford Ka die vervolgens werd omgebouwd tot een waar tweepersoons bed. En dat binnen een paar minuten!’, schrijft ze op haar website. Ze zag er wel brood in en verkoopt en verhuurt ze samen met partner in crime Tim zelf daktenten. Vooralsnog hebben ze twee modellen in het assortiment: Miles en Hopper. Dit jaar komt er een derde bij: Khosi.

Daktent Campwerk

Ook Campwerk showt daktenten op de Sunday Market.

Sunday Market Amsterdam

Op 12 mei tonen ze hun tenten op de Sunday Market in Amsterdam. En niet alleen de tenten van Femke en Tim zijn hier te zien. Zij bouwen samen met de heren van Dare to be different en Campwerk een heus daktentendorp. De drie bedrijven hebben allemaal hun eigen type tenten. Dus wil je voelen en ervaren hoe het is om in een daktent te reizen of heb je vragen over slapen op je auto? Ga dan op zondag 12 mei tussen 12 en 18 uur naar de Sunday Market in en om de Westergasfabriek.

Daktent Dare to be different

En ook van Dare to be different zijn er daktenten te zien.

Camping Petrushoeve
Natuurvrienden Fietsgids
Alpen Kreuzer Super GT
Eikenprocessierups
Campooz Fat Freddy
Caravan vouwwagen huren
Camping Monplaisir
Camping Monplaisir
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *