De 3 sterren camping met Nick, Simon en Kees

Werk, school en de klok. Zit je net als wij weer in het ritme van alledag, maar wil je het campinggevoel graag nog even vasthouden? Dat kan met Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol! Vanaf 22 september zijn zij te zien met hun nieuwe programma De 3 sterren camping.

In de De 3 sterren camping ontvangen Volendammers Nick, Simon en Kees een aantal bekende gasten voor een ééndaagse retraite. Op een camping natuurlijk! Er staan activiteiten als badmintonnen en tafeltennis op het programma, maar ook meer bijzondere vormen van ontspanning, meditatie en teambuilding komen aan bod.

AVROTROS laat weten dat er gedurende de dag ook ruimte is voor een goed gesprek. Waar zijn de gasten momenteel mee bezig? Zijn ze blij met de dingen die ze doen? En hoe gaan zij om met de stress en onrust die voor veel mensen zo herkenbaar is in deze tijden? De dag wordt – hoe kan het ook anders – afgesloten bij het kampvuur.

caming Nick, Simon en Kees

Stokbrood, wijn en muziek! Nick, Simon en Kees zorgen voor het ultieme campinggevoel!

Bekende campinggasten

Het rijtje BN’ers dat Nick, Simon en Kees ontvangen mag er zijn. Onder anderen Sanne Hans, Sander Lantinga, Bibian Mentel, rapper Donnie, André Hazes, Dionne Stax, Rob Kemps, Edsilia Rombley en Claudia de Breij bezoeken de camping.

De 3 sterren camping is vanaf dinsdag 22 september te zien op NPO 3. Ga jij kijken?

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *