Dit was Love2camp in 2018

We bezochten beurzen, ontmoetten interessante mensen én gingen voor het eerst samen kamperen. Ook voor Love2camp was 2018 een gedenkwaardig jaar.

In deze tijd van jaaroverzichten kan Love2camp natuurlijk niet achterblijven. Daarom op de valreep nog een terugblik op ons kampeerjaar.

De eerste maanden van 2018 waren we vooral achter de schermen druk met Love2camp. De site moest aantrekkelijker, overzichtelijker én professioneler worden. Het kostte wat bloed, zweet en tranen, maar het is gelukt. In juli gingen we ‘live’, en tot op de dag van vandaag zijn we superblij met onze nieuwe look.

Toffe campings in mooie landen

Het kampeerjaar begon voor ons in de meivakantie, toen Marije voor het eerst met een camper op pad ging en Martine de regen trotseerde in Denemarken. Allebei met succes overigens!

Sun Living S65SL

In de zomer dwaalden we door Europa. We kampeerden in Oostenrijk, Kroatië en Frankrijk. De ene camping beviel wat beter dan de andere, maar over het algemeen was het ook nu weer genieten.

Camping De Poppe safaritenten

Kampeerden we dan helemaal niet in ons eigen land? Zeker wel. In het najaar overnachtten deze luxepaardjes op verschillende campings in een safaritent: camping De Kriemelberg in Ermelo, Landclub Ruinen in Ruinen en camping De Poppe in Markelo.

Glühwein

Ons recentste kampeeravontuur beleefden we eerder deze maand. We gingen voor het eerst samen op pad én dat deden we ook nog in een camper. In een weekend deden we drie kerstmarkten aan. Hier lees je hoe dat is bevallen en hier wat we er van hebben geleerd.

Love2camp groeit

2018 was ook een jaar waarin we zijn gegroeid. Niet alleen wij – met ‘dank’ aan de vele ‘koffie met taart’-vergadermomentjes, brainstormsessies met wijn en gezamenlijke ‘gewoon omdat het kan’-etentjes – maar ook Kampeerblog Love2camp. Steeds meer mensen weten de site te vinden en ook op onze social mediakanalen hebben we steeds meer bereik. Zo hebben we op Facebook bijna 3300 volgers en ook op Instagram groeien we gestaag. Dank!

Love2camp in 2019

Hoeveel kun je nog schrijven over kamperen? Voorlopig nog meer dan genoeg! We zitten boordevol ideeën voor 2019. Benieuwd? Blijf ons dan vooral volgen. En heb je tips of vragen? Laat het ons weten.

Voor nu rest ons één ding: jullie een fantastisch 2019 wensen. Maak er een mooi (kampeer)jaar van!

Liefs,
Marije en Martine

ANWB Kampeerkaart CKE
1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *