Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Dit wil jij winnen: 2 kaartjes voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Het is weer tijd voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs! Van 11 t/m 15 oktober staat de Jaarbeurs in Utrecht helemaal in het teken van kamperen. Kijk, daar maak je ons blij mee! En daarom vinden we het extra leuk dat we ook onze lezers blij kunnen maken. We geven namelijk 3×2 vrijkaarten weg! Check snel hoe je meedoet.

Eerst even over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs die in deze 2017-editie Nederland als thema heeft. Ook dit jaar kunnen kampeerliefhebbers zich weer helemaal onderdompelen in de wereld van kamperen. De nieuwste caravans, campers, vouwwagens, (dak)tenten laten zich van hun beste kant zien en er zijn kampeeraccessoires in overvloed. Ben je op zoek naar een leuke camping voor je volgende vakantie? Dan kan je hier genoeg inspiratie opdoen.

achteruit rijden caravan

Dit kun je doen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Even wat highlights op een rijtje:

  • proefrit maken in een trekauto met caravan of camper (wel even van tevoren aanmelden!)
  • testparcours voor elektrische fietsen en scooters
  • demonstratie van de E-Trailer, de winnaar van de Start-Up Contest
  • kampeertheater met tips
  • ‘camperen voor broekies’ voor beginnende camperaars
  • de speciale Kidsroute

Wil je trouwens meer weten over de activiteiten – er zijn er nog veel meer dan hier boven staan –, neem dan een kijkje op de site. Of blader lekker door het mooie beursmagazine dat onze vrienden van Campingtrend maakten.

Vorig jaar dronken we natuurlijk een wijntje 😉

En dit deden wij vorig jaar tijdens ons bezoek

Natuurlijk bezochten wij vorig jaar ook de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. En wat hadden we een leuke dag! We deden een minicursus achteruit rijden met de caravan, ontdekten het destijds nieuwe vouwwagenmerk Campooz en brachten een bezoekje aan het Pimpplein. Oh ja, en we namen een paar slokjes wijn. Surprise, surprise… Wil je alvast in de stemming komen voor je beursbezoek? Lees dan ons verslag van vorig jaar terug.

Volkswagen T1 uit 1967

Win 2 kaartjes voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs!

Genoeg gepraat, jij wil natuurlijk weten HOE je twee kaartjes kunt winnen. Dat is simpel: ga naar de Facebook-pagina van Love2camp. Heb je ons nog niet geliked? Doe dat dan vliegensvlug en laat vervolgens in de reacties onder ons ‘win’-bericht weten wat jij zéker gaat doen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. En dan… deel je het bericht! Doen hoor! Wij maken de 3 winnaars zaterdag bekend. Spannend!

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is van woensdag 11 t/m zondag 15 oktober geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wil je je route plannen? Dat kan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *