Een beetje kleur op de camping

Bermuda’s, kaki shirts en birkenstocks. Op de camping zie je ze volop. Helemaal prima natuurlijk, maar wij doen er niet aan mee. Ons spot je in jurken met bloemetjes, tops in vrolijke kleuren en Havaianas aan de voeten. Zijn we fashionaddicts? Zeker niet. Maar we hebben wel andere goede redenen voor onze kledingkeuze.

Jurk tante Betsy

Ideaal op de camping: de jurkjes van Tante Betsy.

De eerste is dat korte broeken – heel erg praktisch op de camping – ons gewoon niet staan. Vinden wij dan! Soms denken we met weemoed terug aan de tijd dat we ons nog wel in strakke shorts konden hullen. Maar eenmaal dertig plus kunnen we dat onze campingburen echt niet meer aan doen. Daarom kiezen we toch voor jurkjes en rokjes. Voelen we ons gewoon veel lekkerder in.

Grijze bollen en campingsmokings

Maar stiekem hebben we nog een reden om te kiezen voor een enigszins fashionable look. Kamperen wordt namelijk nog steeds vaak geassocieerd met grijze bollen, sleurhutten en campingsmokings. Zonde.

Flower power op de camping

Gepimpte caravan

Dit is pas kleur op de camping. Helaas vinden onze wederhelften dit iets te ver gaan. (Foto: Caravanity)

Wij zijn love2camp mede begonnen om dat suffe kampeerimago wat op te krikken. Kamperen is niet alleen maar witte caravans en grijze tenten. Niet alleen bermuda’s en birkenstocks. Het campingleven is heel wat b(l)oeiender dan dat. We hebben niet de illusie dat wij die imagoverandering samen voor elkaar kunnen boksen, maar aangezien een beter begin nog altijd bij jezelf begint… Enfin… wij flower poweren dus wat af op de camping.

Een vrolijke boel

Vrolijke lampjes bij de tent, een gezellig kleedje op tafel en fel gekleurde ledbollen aan de luifel. Daar kun je natuurlijk niet in je praktische bermuda onder zitten, of wel soms?

Excuus

Dit stuk eindigen we met een excuus. Het is namelijk niet de bedoeling grijze bollen, sleurhutten en campingsmokings te veroordelen of belachelijk te maken. Kamperen is je vrij voelen, jezelf zijn. Is dat voor jou in praktische kledij en zonder al te veel poespas rond je tent? Prima! Maar houd je net als wij van een beetje kleur? Trek dan je bloemetjesjurk uit de kast en maak een vrolijke boel van je kampeerplek!

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *