Een caravan of vouwwagen huren

Ga je voor het eerst kamperen? Of wil je eens een ander kampeermiddel uitproberen? Overweeg dan om een caravan of vouwwagen te huren. Waar je dat kan doen, lees je hier!

Nu vliegvakanties op losse schroeven staan, is kamperen populairder dan ooit. Wil je geen accommodatie op een camping huren, dan heb je natuurlijk een tent, vouwwagen, caravan of camper nodig. Mocht je die zelf niet hebben of eerst eens een kampeermiddel willen uitproberen voor je er eentje aanschaft, dan kan je bijvoorbeeld een caravan of vouwwagen huren. Over het huren van een camper schreven we hier al.

Hier huur je een caravan

Wil je een caravan huren? Dan kan je onder meer bij de volgende adressen terecht.

Camptoo
Dit platform verhuurt niet alleen campers, maar ook caravans van particulieren. Dat kan voor een weekend én voor een langere vakantie. Van luxe caravans met airco tot gepimpte vintage exemplaren; je vindt het er allemaal.

Campolife
Hier huur je allerlei soorten caravans. Prijzen beginnen bij 330 euro per week (let op, hier zitten wel voorwaarden aan vast). De caravans die je hier kunt huren zijn helemaal gebruiksklaar, dus inclusief gasflessen, elektrokabels, een voortent en meer.

Marktplaats
Op Marktplaats kan je voor bijna alles terecht, dus ook voor het huren van een caravan. Zo huur je bijvoorbeeld een toercaravan aan het Gardameer of een caravan met fietsendragers waarmee je zelf op pad kunt gaan.

PaulCamper
Wil je op vakantie met een schattige teardropcaravan? Of heb je liever een flinke tandemasser tot je beschikking? PaulCamper verhuurt ze allemaal. Ook hier vind je caravans (en campers) van particulieren.

Bij de caravandealer
Veel dealers hebben ook caravans in de verhuur. We zetten er hier een paar op een rijtje. Misschien zit er wel één bij jou in de buurt.
Vinken Caravans in Asten
Recreama Caravans in Groningen
Frans Stokman in Heerhugowaard
Nijsink Caravans in Elspeet
De Jong in Hillegom-De Zilk

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Huur bijvoorbeeld een teardropcaravan.

Hier huur je een vouwwagen

Wil je wel eens met een vouwwagen op pad? Huur er dan eentje. Dat kan onder meer bij de volgende adressen.

De Vouwwagenspecialist (binnenkort Tent Trailer Center)
Bij dit bedrijf in Boxtel kun je de Trigano Alpha GL en de Trigano Odyssee GL huren (en trouwens ook – en nee, dat is natuurlijk geen vouwwagen – de Kip Shelter). De prijzen beginnen bij 395 euro (Odyssee) en 550 euro (Alpha GL) per week.

Camptoo
Op deelplatform Camptoo kun je niet alleen terecht voor campers en caravans, maar ook voor het huren van een vouwwagen. Particulieren bieden allerlei vouwwagens te huur aan. Wat denk je bijvoorbeeld van de Holtkamper Kyte XL, een Campwerk off-road tenttrailer of een Aart Kok Zambezi? Prijzen verschillen per aanbieder.

Vouwwagenzaak
In Amersfoort kun je niet alleen vouwwagens kopen, maar ze ook huren. Vouwwagenzaak verhuurt de Cabanon Malawi 2.0 basic en de Campooz Lazy Jack Camping. Prijzen beginnen bij 425 euro per week.

Bravo Vouwwagenwereld
Wil je een vouwwagen huren die al op een camping staat? Dat kan bij Bravo Vouwwagenwereld. Dit bedrijf verhuurt vouwwagens van Camp-Let op camping de Koeksebelt in Ommen. Momenteel huur je daar ook nog privésanitair bij.

Ridderbeks
Ridderbeks in Limburg verhuurt onder meer de Raclet Safari GL, de Cabanon Malawi 2.0 De Luxe, de Trigano Galleon GL Mokka en de vouwwagens van Campooz.

Op naar de camping!

Heb je een caravan of vouwwagen gehuurd? Dan is het tijd om een camping te zoeken. Kijk voor campinginspiratie eens tussen de campings die wij hebben bezocht.

Campings in Nederland

Campings in Frankrijk

Campings in Italië

Campings in Spanje

Overige campings 

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *