Een caravan: zeg nooit ‘nooit’ #1

Nooit zou ik op vakantie gaan met een caravan. Nooit met zo’n ding achter de auto als een slak over de snelweg rijden. En al helemaal nooit zou ik mijn stoere tent verruilen voor een truttige sleurhut. Tenminste, dat zou ik tot een week geleden hebben gezegd. En toch ben ik overstag gegaan. Sinds een dag ben ik de trotse bezitter van een caravan.

caravan2Hij kwam toevallig op mijn pad en dit keer kon ik gewoonweg niet ‘nooit’ zeggen. In plaats daarvan zei ik dus ‘ja’. Ineens zag ik het voor me: het gemak van je eigen huisje mee op vakantie, ook kamperen als de temperatuur wat minder aangenaam is, en al die kleren en schoenen die ik extra mee kan nemen.

Mijn caravan is een lel van een ding, compleet met heerlijk gedateerde bekleding. In gedachten heb ik het ding al gepimpt. Een vrolijk nieuw stofje om de kussens, een fris zeiltje op de vloer en wat plakfolie op de kastjes. Legio plannen heb ik om er een hip en trendy ding van te maken. caravan 3

Eerst gaan we nog even op vakantie met de oude, vertrouwde tent en dan wacht de verbouwing van ons huis. Maar daarna is het toch echt tijd voor project ‘pimp mijn caravan’. Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen. Ik ben natuurlijk geen stylist en met een caravan heb ik al helemaal geen ervaring. Dus heb je goede tips of fijne aanbiedingen? Dan hoor ik het graag!

7 antwoorden
 1. Tjerk
  Tjerk zegt:

  Haha herkenbaar. Ik zit ook nog echt in de ontkenningsfase van ‘Nooit een caravan!’ maar ik sluit niet uit dat we ooit ook nog overstag zullen gaan. Ken je het blog Caravanity? Dat staat vol met caravan pimp tips.

  Beantwoorden
  • Love2camp
   Love2camp zegt:

   Met een kampeerblog moet je eigenlijk alles hebben geprobeerd, toch? 😉 Misschien is dat een mooi excuus? Haha. Caravanity is super inderdaad!

   Beantwoorden
  • Love2camp
   Love2camp zegt:

   Hi Carla, dank voor de tip! Lijkt me wel wat! Zijn jullie goed aangekomen op de volgende camping? Geniet nog lekker een paar dagen! Grts Martine

   Beantwoorden
 2. Laura
  Laura zegt:

  Hik Martine, hier precies hetzelfde! Ineens hadden wij een caravan. Hoewel ik eerst het ding helemaal wilde verbouwen, hebben er we er uiteindelijk niet zoveel aan gedaan. We vonden het leuker om er snel mee weg te gaan dan om er lang aan te verbouwen. Tip: ga er eerst eens mee weg, zodat je weet wat je echt aan wilt passen! Veel plezier in ieder geval!

  Beantwoorden
 3. Ellen
  Ellen zegt:

  Hoi….ik heb de hoge kasten gewoon behangen! En alle wanden geverfd met witte lak op waterbasis gaat perfect…geeft meteen een frissere look…plakplastic op de keukenbladen en een nieuwe vinyl vloer erin!! Eigenlijk niet veel werk maar meteen een frissere caravan!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *