Europa-Park leukste uitje over de grens volgens ANWB-leden

Het was feest in Europa-Park afgelopen weekend. Het grootste attractiepark van Duitsland ontving uit handen van de ANWB de award voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In deze nieuwe categorie verkozen de ANWB-leden Europa-Park vóór Disneyland Parijs (dat tweede werd) en Phantasialand (dat op de derde plaats eindigde). 

Europa-Park ligt in de plaats Rust, op 617 km van Utrecht. Het is niet voor niets het grootste attractiepark van Duitsland, want er zijn meer dan honderd attracties en shows. Waarschijnlijk rijd je niet even 617 km heen en weer en daarom heeft Europa-Park verschillende overnachtingsmogelijkheden, waaronder een camping. Deze ligt op vijf minuten lopen van de hoofdingang van het attractiepark. Ook fijn als je het park meerdere dagen wilt bezoeken. De camping heeft tweehonderd plaatsen voor caravans, campers en tenten. Er zijn sanitaire voorzieningen, stroom- en watertappunten en een kiosk waar je broodjes kunt kopen. Verder kunnen de campinggasten zwemmen, beachvolleyballen en tennissen en is er een speeltuin voor de kinderen.

Europa-Park voletarium


Een van de attracties: Voletarium. (foto: Europa-Park)

Zomer én deel van winter geopend

De camping is dagelijks geopend van 23 maart tot en met 5 november 2018 en van 23 november 2018 tot en met 7 januari 2019 (met uitzondering van 24 en 25 december) én op 12 en 13 januari 2019.

Helaas konden wij afgelopen weekend niet bij de feestelijke opening zijn vanwege onze eigen vakanties, maar Europa-Park + camping komen zeker op ons ‘to visit’-lijstje te staan.

Europa-Park camping

De camping van Europa-Park mét uitzicht op een rollercoaster. (foto: Europa-Park)

Meer info over Europa-Park

Alle info over Europa-Park vind je hier. Meer over de camping lees je hier.

Ben jij wel eens in Europa-Park geweest?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *