Pompweekend bij RCN De Jagerstee

Fotoverslag: Pimpweekend op RCN De Jagerstee

Als je ons volgt op social media is het je vast niet ontgaan: zaterdag bezochten we (mét de vier Love2camp-kids) het Pimpweekend op RCN De Jagerstee in Epe. Ondanks een paar hevige buitjes was het een leuk bezoek! Kijk je mee met ons fotoverslag?

Natuurlijk deden wij vorige week een aankondiging van dit leuke evenement. In deze blogpost plaatsten we onder meer een foto die we op de site van Caravanity vonden. Het was dan ook leuk om deze bijzondere camper zaterdag in real life te zien. En check hoe mooi het jasje van Martine’s dochter bij deze camper past…

Pompweekend bij RCN De Jagerstee

Nog even over Caravanity: pimp-queen Femke ontbrak natuurlijk niet met een eigen stand. Kijk eens hoe druk het hier was.

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

De kinderen mochten aan de slag met het animatieteam van RCN De Jagerstee. Met elkaar mochten ze een oude caravan pimpen. Prachtig resultaat, toch?

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Zaterdag hebben wij één ding geleerd: roze en zachtblauw zijn favoriet onder pimpers. Toch waren er ook genoeg mensen die een andere kleurstelling hebben gekozen. De eigenaren van deze caravan kozen voor donkerder blauw met een maritiem thema: stoer én fris.

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Met zoet is trouwens helemaal niets mis, vinden wij. Van dit schatje moesten wij dan ook echt even een foto maken.

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Nog even een blauw en roze voorbeeld. Wel heel vrolijk!

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Bij aankomst kregen we twee muntjes (de kinderen ieder één) waarmee je kon stemmen op je favoriete pimpobject. Deze beauty kreeg van ons een muntje in het bakje. Van binnen was deze dame (wij vinden haar een dame) ook héél mooi.

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Bah, we kregen een paar flinke buiten op onze kop. Gelukkig was Martine zo slim op een parapluutje mee te nemen. Onder haar paraplu werd het nóg gezelliger toen Janine van KekKamperen even kwam schuilen.

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Ben je ook naar het Pimpweekend op RCN De Jagerstee geweest? Dan heb je grote kans dat een van de vier Love2camp-kids je onze flyer in handen heeft gedrukt. En misschien hebben ze dat in sommige gevallen wel drie keer gedaan… Sorry, ze waren een beetje enthousiast en wij eigenlijk ook. Volgende keer doen we het rustiger aan!

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Het was een leuke dag waarop we veel nieuwe ideeën hebben opgedaan. Organisatie bedankt en tot volgend jaar!

pimpweekend RCN De Jagerstee

1 antwoord
  1. maantje
    maantje zegt:

    Super leuk bericht 🙂 En wat lief dat je mijn kleine Predom een schatje vindt haha. Thanks. Was echt een top Pimp weekend 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *