Franse 5 euro-camping La Bergereine weer open na onderhoud

Kampeerders die deze zomer graag hun kampement op een goedkope camping opslaan, kunnen vanaf nu (weer) terecht op camping La Bergereine in het Franse departement Haute-Savoie. La Bergereine – die met een overnachtingsprijs van 5 euro geldt als goedkoopste camping van Frankrijk – moest vorig jaar haar deuren sluiten. Na een opknapbeurt heeft de camping haar poorten nu weer geopend.

Volgens de Franse krant Le Parisien was er volgens de autoriteiten veel mis met de camping La Bergereine in Mélisey: de speeltuin bleek gevaarlijk en het bar-restaurantgedeelte ‘vies’. Toch besloten eigenaars Gérard (Gégé) en Isa niet bij de pakken neer te zitten. Afgelopen winter knapten ze de camping met hulp van vrienden weer op. Zo is het sanitair vernieuwd en kan niet meer zomaar iedereen in de keuken van het restaurant komen. Of dat voor de autoriteiten voldoende is om open te blijven, is niet bekend.

De glimlach van een kind

Camping La Bergereine FrankrijkDe prijs van een overnachting blijft ondanks de renovatiekosten hetzelfde. Volwassenen betalen 5 euro per persoon en kinderen mogen zelfs gratis op de camping verblijven. “Mijn salaris is de lach van de kinderen die hier gelukkig zijn”, zegt Gégé in Le Parisien.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze goedkoopste camping van Frankrijk? Op de site van camping La Bergereine vind je meer informatie.

Nemo stargaze recliner
SVR-beurzen
Domaine de la Noguiere
Rivier Collines de Castellane
Tentje
Meer van Caldonazzo
Campings van het jaar 2020
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *