Ga jij met de ACSI FreeLife TestTour naar Spanje?

Heb jij altijd wel eens een trekauto met caravan willen testen en ben je in september beschikbaar? Geef je dan op voor de ACSI FreeLife TestTour die dit jaar naar het Spaanse Catalonië gaat. Hieronder lees je hoe je kans maakt om als een van de testkampeerders mee te gaan.


Eerst een korte uitleg: in totaal vertrekken er vier testteams naar Spanje: de actievelingen, de levensgenieters, de gezinskampeerders en de cultuurliefhebbers. De vier teams gaan ieder achttien dagen op pad met de auto-caravancombinatie die het beste bij hen past. Een filmploeg van de ACSI FreeLife TestTour volgt de teams onderweg. Een verslag van de reis en de ervaringen van de testers zijn te zien via de website en op social media.

ACSI FreeLife TestTour

En hier ligt Catalonië, of Catalunya zoals de Catalanen zelf zeggen.

Verkoop jezelf in een video

Uit ervaring weten we dat het héél leuk is om een kampeermiddel te testen. We gingen bijvoorbeeld op pad met de Camp-Let Classic en met de Sun Living S 65 SL. Oh ja en Catalonië is natuurlijk fantastisch! Lijkt dat testen jou ook wel wat? Vertel dan in een video waarom juist jij de geschikte testpersoon bent om op aanstaande 1 september in een van de combinaties naar Catalonië te vertrekken. Let op: je filmpje moet uiterlijk 10 juni in bezit van ACSI FreeLife zijn. Inzenders krijgen vóór 21 juni bericht of ze zijn uitgenodigd voor de selectieavond op 5 juli.

Meer info vind je op de website.

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *