Geardropper Love2camp

Geardropper: hadden we willen bedenken

Soms hoor je iets waarvan je denk: waarom heb ik dat niet bedacht? Dat hadden we toen we lazen over het super leuke initiatief Geardropper. Dat werd nog versterkt door ons gesprek met de enthousiaste founder & director Bas Sonnevelt. Maar wat is Geardropper precies?

Stel: je wilt voor het eerst gaan kamperen, maar je hebt nog geen kampeermiddel. En ook geen luchtbed, tafel, stoeltjes en ander kampeergerei. Of: je wilt graag kamperen in Zuid-Spanje, maar je ziet het niet zitten om bijna 2000 kilometer te rijden. Geen nood, want daar is Geardropper. Hier huur je een complete uitrusting (tent, luchtbed, gasbrander, pannen etc.) die je vervolgens op een unieke bestemming in Europa kunt ophalen. Hoppa, je pikt je spullen op en vervolgens ben je free as a bird.

Kies een Gear Set

Geardropper Love2camp

De uitrusting van de Gear Set standard.

Er zijn drie verschillende Gear Sets: Basic, Standard en Comfort. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een set samen te stellen. Via de site van Geardropper huur je een uitrusting en kies je een bestemming met bijbehorend Service Point.

 

De Service Points zijn aan campings verbonden. En dat is makkelijk, want hoe fijn is het om eerst een nachtje bij te komen op de camping? Of om er zelfs je hele vakantie te verblijven? In dat geval biedt Geardropper zelfs een opzet- en inpakservice.

 

Bestemmingen Geardropper

Geardropper biedt momenteel de volgende bestemmingen aan: Nederland, Frankrijk, Kroatië, Italië, Noorwegen, Zweden, Spanje en Portugal.

Geardropper Love2camp

Dat zie er heel gezellig uit!

Kampeerbeleving voor iedereen

Nog even over de totstandkoming van Geardropper. In ons gesprek vertelde founder Bas dat hij vroeger altijd met zijn ouders kampeerde. Net als wij is hij nog steeds gek op kamperen.

Geardropper Love2camp

En dit is founder & director Bas.

Bas bedacht dat iedereen de kampeerbeleving moet kunnen ervaren. Ongeacht of je kampeermiddelen hebt of dat je wordt gehinderd door afstand. En zo werd Geardropper geboren. Echt een aanwinst in kampeerland, vinden wij! Met Bas hebben we al afgesproken dat we binnenkort een van de Gear Sets gaan testen. Daar hebben we nu al zin in. Als het net zo gezellig wordt als op de foto’s van Geardropper, komt dat helemaal goed!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *