Geslaagde Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019: Love2camp was erbij!

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs kijkt terug op een zeer geslaagde editie. Het is zelfs de meest succesvolle van de afgelopen tien jaar. Maar liefst 48.276 kampeerliefhebbers kwamen vorige week een kijkje nemen in Utrecht. Dat is 33,6 procent meer dan in 2018. Natuurlijk was Love2camp erbij!

Beursmanager Judith Röling weet wel waar het aan ligt. “Kamperen is populairder dan ooit en dat zien we ook terug in het aantal bezoekers”, zegt ze in een persbericht. Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs was dit jaar dan ook weer veel nieuws te zien. Zo was op de stand van Adria de nieuwe Astella erg in trek. Talloze bezoekers wilden deze mobiele stacaravan – die op de Caravan Salon in Düsseldorf voor het eerst werd gepresenteerd – wel eens in het echt zien.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Veel mensen namen een kijkje in de luxe Adria Astella.

Populaire TakeOff

De TakeOff kon eveneens op veel aandacht rekenen. Deze kruising tussen een toercaravan en een vouwwagen is een nieuw Nederlands concept. De TakeOff biedt de mobiliteit van een vouwwagen met het comfort van een caravan. Wil je onderweg even stoppen, dan klap je de TakeOff binnen tien seconden uit. Hoe snel dat gaat, zie je hier.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Ook de TakeOff had niet over aandacht te klagen. Hier zie je hem met voortent.

Proefrit in een camper

Ook kon je op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs een proefrit maken in een camper. Wij reden een rondje in de Bürstner Lyseo M 690. Wil je onze proefrit nog eens terugkijken? Dat kan hieronder!

Het podium op

Over campers gesproken… Love2camp zat in de jury van de ANWB-verkiezing Camper van het Jaar 2020. In Düsseldorf jureerden we alsof ons leven er vanaf hing. Eenmaal in Utrecht riep presentator Sander Janson ons op het podium tijdens de uitreiking (hier zie je de winnaar trouwens). En we moesten van hem vloggen! Terwijl we onze telefoons eigenlijk vooral gebruiken om foto’s te maken. Les voor onszelf: volgende keer niet meer de telefoon de hele tijd voor je neus houden en duidelijk zeggen dat je vooral blogger bent 😉

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Kijk ons eens relaxed kijken… (not)

Love2camp bij Campingtrend

Voor ons was de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019 heel bijzonder. We waren namelijk voor het eerst te zien in de liveshows van Campingtrend. Dagelijks gaven we een kijkje op de beurs. We vonden het zelf superleuk om te doen! Hier kan je alle liveshows terugkijken.

kampeer en caravan jaarbeurs

Kijk ons eens gezellig zitten met Jos en Dick William, die je natuurlijk kent van de Campingtrend-liveshows.

Wij hebben alweer zin in de volgende editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs! Ben jij dit jaar geweest?

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo daar!