Getest: campingservies van Rosti Mepal (+winactie)

Op de camping eet ik van vrolijk gekleurde bordjes en snaai ik chips uit dito bakjes. Merkloos en ergens voor een prikkie op de kop getikt. Helaas is het gezellige melamine na nauwelijks twee jaar al aan vervanging toe. Daarom kwam Rosti Mepal op het juiste moment met de vraag of we hun nieuwe servies wilden testen.

botanic

Het Flow Botanic servies met motief van groene blaadjes

Mijn keukenkast staat voor met spulletjes van Rosti Mepal: broodtrommels, drinkbekers, fruitdoosjes. Maar in mijn kampeeruitzet ontbreekt het merk. Vreemd eigenlijk, want onder campinggangers is het servies razend populair. In mijn beleving is het echter vooral oerdegelijk spul zonder al te veel poespas. En ja, ik hou nou eenmaal van vrolijke prints. Ik ben dan ook blij verrast als ik de nieuwe Flow-collectie onder ogen krijg.

Hip servies van Rosti Mepal

Groene bladeren, blauwe stippen en retrogroene pijltjes maken duidelijk dat Rosti Mepal met zijn tijd is meegegaan. Ik kies voor de Mix and match-variant; niet té gestyled en toch één geheel. En niet onbelangrijk, het past uitstekend bij het blauw getinte interieur van de ‘caravan-die-ik-nog-moet-pimpen’. Ik kan niet anders zeggen dan dat de borden (klein, groot en diep), bekers (klein, groter, grootst) en schaaltjes er ook in het echt heel leuk uitzien. Maar is dat genoeg voor een campingservies?

Nu moet ik met de billen bloot. Voor mij was dat inderdaad het geval. Maar toen had ik het spul van Rosti Mepal nog niet in handen gehad. Vergeleken met mijn vrolijke bordjes, voelen deze Mix and match plates toch heel wat meer solide. Hetzelfde geldt voor de bekers. Ik zie mezelf al voor de tent zitten, genietend van een heerlijke cappuccino. Of beter, heel veel heerlijke cappuccino’s, want ik heb zomaar het idee dat dit servies heel wat langer meegaat dan dat van mij. Of dit echt het geval is? De tijd zal het leren.
rosti

Love2camps favoriet: Flow Mix & Match

Winactie

Ben jij ook verliefd op de nieuwe printjes van het Flow-servies? Of vind je juist een van de hippe retro-kleuren leuk? Doe dan mee met onze winactie op Facebook!

Oh ja, het zal je niet verbazen dat dit artikel mede mogelijk is gemaakt door Rosti Mepal. Maar misschien heb jij daar dankzij de winactie ook profijt van!
5 antwoorden
 1. Kristel Zuidmulder
  Kristel Zuidmulder zegt:

  Wauw mooi, al jaren kamperen wij met onze 4 jongens en hebben nog steeds de oranje mepal set(je) dus een nieuw servies voor in onze sleurhut zou wel fijn zijn. Moeilijk te kiezen maar iets met blauw zou leuk zijn.!

  Beantwoorden
 2. Cindy Jerphanion
  Cindy Jerphanion zegt:

  Wow fleurop voor ultieme gezellig ontbijt♡♡♡ waar wij musthave in zien met stralende lach op mijn kindjes kun kindergezichtjes geliked en gedeeld.? duimennnnn draaien op je paasbest

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *