Help, ik moet weer in bikini!

Over een kleine week gaan we EINDELIJK weer kamperen. De spullen die mee gaan op vakantie liggen voor het grijpen. Op één na: een bikini. Mijn zoektocht naar een nieuw exemplaar verloopt moeizaam. Ik heb het zo lang mogelijk uitgesteld, te lang. In de winkels hangen de laatste exemplaren eenzaam aan de bijna lege rekken en online vind ik alleen nog bovenstukjes met enorm grote cups of juist piepkleine slipjes. Help, wat nu?

De mannelijke love2camplezers zijn waarschijnlijk bij het intro van dit stuk al afgehaakt. Ik kan ze geen ongelijk geven. Daarom richt ik me maar tot jullie, lieve dames. In de hoop dat iemand mijn frustratie deelt of me juist kan vertellen waarom je in hemelsnaam al in het prille voorjaar op zoek moet gaan naar een andere bikini.

Bikinileed

Deze?

Mijn wederhelft vraagt zuchtend wat er mis is met het zoveelste exemplaar dat ik retour stuur. Gevolgd door: “Waarom neem je niet gewoon een van die andere bikini’s mee?” en “Lekker belangrijk wat je aan hebt op de camping”. Mannenlogica noem ik het maar, want iedere vrouw zal begrijpen dat het wat sommige kledingstukken betreft wél uitmaakt. Een vaal jurkje is tot daar aan toe. Een rok met een vlek erop ook. Maar een bikini waarin je je een rollade voelt of waar je boobies continu uitpiepen? No way. Ik wil er in mijn bikini even stralend uitzien als Mrs. Perfect. Overigens loop ik nooit alleen in een bikini over de camping, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik geen nieuwe mag kopen.

Bikinileed

Of toch deze?

Winterlijf

En daar zit nou net de crux. Als de nieuwe collectie in de winkels verschijnt draag ik namelijk nog maillots onder mijn jurkjes, heb ik handschoenen nodig als ik op de fiets stap en prijken er laarzen aan mijn voeten in plaats van slippers. Dan wil ik mijn witte winterlijf dus niet in een felverlichte paskamer in een minuscule bikini proppen.

Hoe vaker de zon zich laat zien, hoe minder ik tegen de bikini passessie opzie. Dus met mijn redelijk gebruinde en bovendien wat strakkere zomerlijf ging ik laatst vol goede moed op pad. Om uren later weer totaal gedesillusioneerd huiswaarts te keren. Waar zijn al die leuke bikini’s, die in maart nog in groten getale in de winkels hingen, gebleven?

Bikinileed

Hebben jullie wel al zo vroeg je slag geslagen? Hulden jullie je winterlijf in een nieuwe bikini? Lieve dames, zullen we afspreken dat we het volgend jaar anders doen? Dat we allemaal pas als de zomer officieel is begonnen een nieuw setje kopen? Het zou mij in ieder geval heel wat bikinileed besparen. Bij voorbaat dank.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *