Het ANWB Kampeerweekend: voor beginners en pro’s

Of je nu een newbie bent of een pro; iedereen is welkom op het ANWB Kampeerweekend. Van 10 tot en met 12 mei kan je terecht op camping de Kleine Wolf in het Overijsselse Stegeren.

Misschien krijg je wel koffie op bed?

Kinderen, moeders en vaders veren nu natuurlijk meteen op. “Dat is toch het weekend van Moederdag?!”. Klopt! Des te meer reden om dit feestelijke weekend op de camping door te brengen.

Kamperen is hartstikke leuk!

Heb je nog nooit een tent opgezet? Zit een caravan voor jou vol geheimen? Weet je niets van campers? En heb je geen idee hoe je in een vouwwagen kunt overnachten? Geen probleem! Tijdens het ANWB Kampeerweekend kan je dit allemaal ontdekken. Juíst als je eens wil ervaren hoe het is om te kamperen. Spoiler van Love2camp: hartstikke leuk! Ok, dat is natuurlijk een nogal algemene kreet. Hier lees je waarom wij zo gek zijn op kamperen.

Heb je al een kampeermiddel, maar overweeg je een overstap? Dan kan je ook op het ANWB Kampeerweekend terecht. Je kunt namelijk in een ander kampeermiddel overnachten. Verder vinden tijdens het ANWB Kampeerweekend allerlei activiteiten plaats. Er is een overdekt zwembad én een buitenzwembad, een indoorspeeltuin, een tennisbaan en animatie voor de kleintjes. Hier lees je wat er allemaal te doen is.

Accommodatie huren

Is glamping meer jouw ding? Reserveer dan – indien nog beschikbaar – een van de huuraccommodaties. Chillen op de camping, maar dan met net iets meer luxe. Hier zie je of er nog accommodaties beschikbaar zijn.

ANWB Kampeerweekend met je eigen kampeermiddel

Ben je een pro? Heb je al een kampeermiddel en sta je daar graag mee op de camping? Ook dan ben je van harte welkom op de Kleine Wolf. Misschien is dit zelfs een mooie gelegenheid om andere mensen te vertellen waarom kamperen zo leuk is. Vanaf 130 euro sta je een heel weekend in Stegeren.

ANWB Kampeerweekend

Foto: ANWB.nl

Meer informatie

Heb je nog nooit gekampeerd en wil je het campinggevoel wel eens ervaren? Of kampeer je wel vaker, maar wil je een ander kampeermiddel proberen? Klik dan hier.

Heb je zin in een gezellig weekend op de camping en neem je je eigen kampeermiddel mee? Klik dan hier.

Meer weten over het ANWB Kampeerweekend? Hier vind je meer informatie, beschikbaarheid (vol = vol) en prijzen.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *