Hier moet je naar toe: Campings van het Jaar 2016

Zes campings kunnen de kurken laten knallen. Zij zijn verkozen tot Camping van het Jaar 2016. Een vakjury selecteerde veertig campings waarna mensen hun stem konden uitbrengen. De uiteindelijke winnaars zijn gekozen door een jury van kampeerders en ANWB-specialisten. De ANWB reikte de prijzen vandaag uit op de Vakantiebeurs in Utrecht. Benieuwd welke campings award winning zijn? Lees snel verder!

Hier moet je volgens de ANWB echt naar toe:

Categorie 1: De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)

Camping De Kleine Wolf in Stegeren, Nederland
De jury: De camping scoort op alle fronten goed. Mooie bijkomstigheid is dat hij ‘dichtbij’ ligt. Je hoeft de grens niet over voor een fijne gezinscamping.

Categorie 2: De mooiste Charme camping

Camping Lazy in Cerovo, Slowakije
De jury: Het uitzicht vanaf je kampeerplek is fantastisch. Sommige kampeerders zullen de loslopende beesten niet zo leuk vinden, maar dat heeft wel weer zijn charme. Het is kleinschalig, rustig en de Nederlandse eigenaren zijn zeer gastvrij.

Categorie 3: De camping met de mooiste huuraccommodaties

Seecamping Berghof in Villach, Oostenrijk
De jury: De houten chalets passen heel mooi in het landschap. De inrichting liegt er niet om: luxueus en je hebt er je eigen sauna. De huuraccommodatie is van een leuk design. Behalve de mogelijkheid tot huren is de camping zelf ook nog eens prima. Het totale plaatje van camping, huuraccommodatie en het mooie uitzicht maken Seecamping Berghof tot de winnaar

Categorie 4: De mooiste camping die zich volledig of alleen in voor- en najaar richt op rustzoekers, de 50plus-campings

Camping Monplaisir in Saint-Rémy-de-Provence, Frankrijk
De jury: Het is een camping voor echte levensgenieters. De camping heeft een mooie ligging en op loopafstand pak je zo even een terrasje. Er is eigenlijk niets wat niet leuk is. Sfeervolle omgeving en je voelt je hier meteen thuis.

Nog meer prijzen!
Camping Union Lido in Italië met zijn Dog Camp werd uitgeroepen tot KCK Innovatie van het Jaar 2016.

Camping Aufenfeld in Aschau, Oostenrijk werd door een jury van negen kinderinspecteurs gekozen tot Kindercamping van het Jaar 2016.

Wij zijn nog nooit naar een van deze campings geweest. Camping Monplaisir staat op het lijstje voor over pakweg vijftien jaar. Heb jij ooit op een van deze campings gestaan?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *