iKamper lanceert daktent voor twee personen: Skycamp Mini

iKamper had al een hardcover gezinsdaktent. Daar komt binnenkort een kleinere variant bij: de Skycamp Mini. Ideaal voor een romantische kampeertrip met je lief.

Er is weinig avontuurlijker dan daktentkamperen. Je bent hartstikke mobiel en je tent staat in een wip. Bovendien slaap je hoog en droog en heb je dus geen last van optrekkende kou. In landen als Australië en Zuid-Afrika is de daktent razend populair, maar ook in Europa ontdekken steeds meer mensen het kampeermiddel.

iKamper Skycamp 2.0 daktent

Met iKamper Skycamp daktent kun je gerust met het hele gezin kamperen.

iKamper kwam in 2018 met de Skycamp; op dat moment de grootste
hardcover daktent. Je kunt er in slapen met twee volwassenen en twee kinderen. Daarmee werd daktentkamperen ineens mogelijk met het gehele gezin.

Skycamp X-Cover

Skycamp X-Cover: tent, surfplank, auto. Check!

Een jaar later bracht het Zuid-Koreaanse bedrijf de X-Cover op de markt. Deze ruime driepersoons daktent is nog sneller op te zetten en biedt bovendien de mogelijkheid om surfboard, kano of fiets bovenop de dragers mee te nemen. Ideaal voor sportievelingen dus.

Skycamp mini: daktent voor een kleinere auto

Alles leuk en aardig zo’n daktent, maar wat nou als je een kleine auto hebt? Nou, daar is nu een oplossing voor: de Skycamp Mini. Deze hoeft niet op een stoere Range Rover te staan, maar past vanwege het lage gewicht van 57 kilo (wij zouden er een moord voor doen) ook prima op een kleiner bakkie als de VW Polo of Toyota Yaris.

Wil je meer weten over deze nieuwe daktent? Bekijk dan dit filmpje even. Wedden dat je verkocht bent? Quanto costa? vraag je je misschien af. Kunnen wij je vertellen. De Skycamp Mini is er vanaf 3580 euro.

Skycamp Mini

Klein, maar fijn: de Skycamp Mini.

Hij is nu al te bestellen, maar we kunnen ons voorstellen dat je hem voor aanschaf even in het echt wilt zien. Dat kan vanaf april te zien zijn bij CAMPWERK Nederland in Leek en bij de iKamper-dealers in
Nederland en België.

Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
Hello Campooz
Campooz Fat Freddy
3 sterren camping
BOVAG caravans campers
Caravan single mum
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *