Handig voor op de camping: kaasfondue uit blik

Dat wij houden van lekker eten, zal trouwe lezers niet verbazen. Een van onze favorieten is kaasfondue. Alleen is dit niet een gerecht dat we op de camping snel in elkaar flansen. Wellicht komt daar verandering in, want er bestaat kaasfondue in blik.

Aardappelen, blikken soep en zakjes kruidenmix. De gemiddelde kampeerder neemt ook anno 2019 nog heel wat etenswaren mee naar de camping. Wij laten het vaak bij een pot pindakaas. Toch zou daar zomaar eens verandering in kunnen komen. Onlangs werden wij namelijk geattendeerd op het bestaan van kaasfondue in blik.

Kaasfonduen op de camping. Fluitje van een cent.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat we even onze wenkbrauwen fronsten. Kaasfondue in blik? Er gaat toch niks boven verse kaas, een scheutje wijn en wat nootmuskaat? Toch was onze interesse gewekt. Wij kunnen een lekkere kaasfondue simpelweg niet weerstaan.

Ambachtelijk gemaakte, kant-en-klare kaasfondue

kaasfondue in blikOf de kaasfondue in blik werkelijk niet te versmaden is, kunnen we op dit moment nog niet zeggen. De berichten die we hebben gelezen beloven wel veel goeds. De kaasfondue wordt gemaakt van  Nederlandse boerderijkazen. Water, wijn en maizena maken het gerecht compleet.

Doordat de fondue in blik is verpakt, zijn er geen extra smaakversterkers en conserveermiddelen aan toegevoegd. Het is dus een zo eerlijk mogelijk product en dat juichen wij alleen maar toe. Bovendien dient gemak de mens, dus het lijkt ons ideaal voor op de camping. Even opwarmen, stokbroodje en wat groen voer erbij en klaar!

Ben jij net als wij nieuwsgierig naar deze kaasfondue in blik? Hier kun je het bestellen. De kaasfondue is verkrijgbaar in 400 en 750 grams verpakking. Op de website vind je ook andere verkooppunten.

Een gratis blik kaasfondue? Ga dan snel naar onze Facebook-pagina. Wij mogen namelijk twee blikken weggeven. Tag in een reactie degene met wie jij wel wilt kaasfonduen en wie weet ben jij een van de gelukkigen.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *