Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019: win kaartjes!

De zomervakantie is achter de rug. Dat betekent dat het de hóógste tijd is om je voor te bereiden op de volgende kampeervakantie. En waar kan dat beter dan op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019 in Utrecht? Leuk nieuws: wij geven 5×2 kaartjes weg. 

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs – dit jaar van 9 t/m 13 oktober – is voor ons vaste prik. Al ver van tevoren zetten we een kruis in onze agenda en sommeren we onze mannen om de Love2camp-kids op te vangen. Met de Caravan Salon nog vers in ons geheugen, kijken we dit jaar nog meer dan anders uit naar de KCJ.

Wat is er te doen?

Wat niet, kan je beter vragen. Het thema van dit jaar is winterkamperen en offroad kamperen. Er zijn presentaties over winterkamperen en kampeermiddelen en accessoires waarmee je de kou kunt trotseren. Wil je weten op welke campings je ‘s winters je kamp kunt opslaan? Ook dat kom je te weten tijdens de komende KCJ. Omdat er ook veel aandacht is voor offroad kamperen, vind je op de beurs onder meer fourwheeldrive’s en daktenten waarmee je je buiten de gebaande paden kunt begeven.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Zo is Hal 8 het decor van het Verhuurplein. Hier zie je welke kampeermiddelen je allemaal kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan een camper of een daktent. In Hal 8 vind je alle kampeermiddelen bij elkaar.

Caravana iKamper

Op de KCJ is er dit jaar veel aandacht voor daktentkamperen.

De Exoten en camper rijden

Hou je ook zo van bijzondere kampeermiddelen? Dan kan je een kijkje nemen op het Exotenplein. Hier vind je bijvoorbeeld de Caravanboat (zie foto hieronder) die wij in Düsseldorf al spotten. Of wat denk je van de BeauEr 3x, een op het oog kleine caravan die onverwacht groot én luxe blijkt.

Caravanboat

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zie je de Caravanboat in real life.

Wat wij trouwens écht een aanrader vinden op de beurs, is de mogelijkheid om eens in een camper te rijden. Dat doe je samen met een ervaren camperaar. Wij maakten vorig jaar ook een rondje rondom de Jaarbeurs en dat zie je hier. Vergeet je niet vooraf op te geven. Dat kan via deze link.

Zó kun je kaartjes winnen

Love2camp

Na Düsseldorf hebben we nóg meer zin in de KCJ!

Zoals elk jaar mogen wij ook nu weer 5×2 kaartjes voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Ga naar onze Facebook-pagina en tag degene met wie jij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019 wilt bezoeken. EN: laat ons ook even weten wat jij het leukste vindt aan de KCJ. Zaterdag 5 oktober maken we de winnaars bekend.

Alle info over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (openingstijden, prijzen etc.) vind je hier: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *