Kampeer en Caravan Jaarbeurs: koop je kaartje online met korting

Time flies when you’re having fun! En dat betekent dat de eerste scholen morgen (!) alweer beginnen. Voor velen zit de kampeervakantie er dus op. Maar niet getreurd: er staan weer allerlei kampeerbeurzen op de agenda. Fijn voor het kampeergevoel! Ben jij van plan om naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (9 t/m 13 oktober) te gaan? Koop dan vóór 31 augustus alvast online een kaartje. Early birds betalen namelijk slechts 9 euro voor een ticket, in plaats van 14 euro aan de kassa.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs start dit jaar op woensdag 9 oktober en duurt tot en met zondag 13 oktober. Het beroemde kampeerevenement, in de Jaarbeurs Utrecht, is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Door je kaartje alvast online te kopen profiteer je niet alleen van korting, maar hoef je ook niet in de rij voor de kassa te staan.

Thema 2019

Natuurlijk vind je op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weer allerlei nieuws op kampeergebied. Het thema van dit jaar is winterkamperen en offroad kamperen. Er zijn presentaties over winterkamperen en kampeermiddelen en accessoires waarmee je de kou kunt trotseren. Wil je weten op welke campings je ‘s winters je kamp kunt opslaan? Ook dat kom je te weten tijdens de komende KCJ. Omdat er ook veel aandacht is voor offroad kamperen, vind je op de beurs onder meer fourwheeldrive’s en daktenten waarmee je je buiten de gebaande paden kunt begeven.

KCJ 2019

Kanjers als deze vind je ook op de KCJ.

Huren en proefritten

Voor een kampeervakantie heb je tegenwoordig niet meer een compleet eigen uitrusting nodig. Het is ook mogelijk om een camper of daktent te huren. Meer informatie hierover is te vinden op het Verhuurplein in Hal 8, waar verhuurders van kampeermiddelen staan. En heb je altijd al eens een ritje in een camper willen maken? Ook dan kan tijdens de KCJ. Samen met een ervaren camperaar maak je een rondje rondom de Jaarbeurs. Wij deden dat vorig jaar en dat was erg leuk! Zie hier ons miniverslag. Wil je ook een proefrit in een camper maken? Geef je dan vooraf op via deze link.

Vorig jaar maakten we een camperproefrit!

Tickets kopen

Ben je van plan om de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te bezoeken en wil je van 5 euro korting profiteren? Koop je Early Bird-ticket dan hier. Alle ticketprijzen, ook van de middagkaarten en NS combi-tickets, vind je hier.

Binnenkort lees je op Love2camp meer over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs!

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *