Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018: win 2 kaarten!

Of je nu een tent zoekt of je platinum creditcard in de aanslag hebt voor een super-de-luxe Concorde: het kan allemaal tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Van 10 t/m 14 oktober zijn alle kampeermiddelen weer vertegenwoordigd in Utrecht. En het leuke is: wij mogen 5×2 vrijkaarten weggeven!

Trek maar gerust een hele dag uit voor je bezoek aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, want ook dit jaar is er weer genoeg te doen. Zo staat de camper dit jaar in de spotlights. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op het ‘Camperen voor broekies-plein’ waar je terecht kunt voor tips over camperen. Liever eens een testrit maken? Ook dat is mogelijk op de KCJ.

Frankia F-line A840 Plus

Coole campers op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Het Huurplein is de verzamelplaats voor verhuurders van kampeermiddelen. Want tegenwoordig kan je bijna alles wel huren: van camper en caravan tot daktent. Wil je een nieuw of ander kampeermiddel aanschaffen? Dan is huren volgens ons een mooie gelegenheid om te checken of je het echt wat vindt.

Stoer kamperen

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is dit jaar ook veel aandacht voor ‘stoer kamperen’. Denk aan daktenten waarmee je zo vrij als een vogel bent, maar ook aan tenttrailers die wel tegen een stootje kunnen. Voor camperaars die graag wat stoerders willen, zijn er de 4×4-campers.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs Ocean Cross

Vorig jaar ontmoetten we deze stoere.

Natuurlijk kun je nog veel meer doen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Denk aan een kijkje nemen bij binnen- en buitenlandse campings, leuke kampeeraccessoires bekijken en gewoon de kampeersfeer opsnuiven. Natuurlijk bezochten we de beurs vorig jaar ook. Hier lees je ons verslag.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Kaartjes winnen voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs?

Praktische informatie
De Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Kaartjes winnen?
Love2camp geeft 5 x 2 toegangskaarten weg. Wil jij daar kans op maken? Ga dan naar onze Facebook-pagina en tag degene met wie jij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs wilt bezoeken. Vrijdag 5 oktober maken we de winnaars bekend.

Ga jij naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs?

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *